Ora
Cote
1.01
1000

JABLONEC - CFR CLUJ

16.09.2021 22:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Joi, de la ora 22:00, CFR Cluj își începe aventura în grupele Conference League, competiție nou-înființată de UEFA, începând cu acest sezon. Campioana României are meci în deplasare, cu Jablonec, iar bookmakerii anticipează un duel care va sta sub semnul echilibrului.

Eliminată pe rând din Champions League și din Europa League, CFR Cluj și-a asigurat măcar calificarea în Conference League, unde a fost repartizată în Grupa D, alături de Jablonec, Alkmaar și Randers. La prima vedere, o grupă accesibilă pentru campioana României, care s-a despărțit de Marius Șumudică și a fost preluată din nou de Dan Petrescu.

"Bursucul" a revenit cu un eșec pe banca formației alături de care a câștigat 3 titluri de campion în Liga 1. CFR Cluj a pierdut, în weekend, la Botoșani, scor 0-1. A fost prima înfrângere în acest campionat pentru gruparea din Gruia, care în primele 7 etape obținuse tot atâtea succese, sub comanda vechiului antrenor. "Șumi" a fost demis după parcursul european, considerat dezamăgitor de conducere și "Super Dan" și-a început astfel cel de-al treilea mandat la cârma feroviarilor.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

"Nu putem spune că Botoșani a avut ocazii sau a dominat. Nu-mi aduc aminte decât de o ocazie a lor. În a doua repriză n-au ajuns la poartă. O greșeală mare de portar a făcut ca ei să câștige. S-au apărat pe două linii, au jucat cu spirit, cum joacă mereu. Ne-a lipsit și norocul azi și s-a văzut că absențele lui Alibec și Omrani sunt importante. Cei mai buni atacanți ai noștri n-au jucat. Plecăm în Cehia, un meci foarte greu, la fel ca și cel azi. Sunt cam de aceleași nivel echipele. Dacă nu recuperăm atacanții, va fi foarte greu. Avem nevoie de ei să joace. Foarte dificil este. V-am spus dinainte că sunt îngrijorat. Boateng e la debut, au revenit Culio, Bordeianu. La CFR, dacă nu câștigi, ai probleme. Trebuie să câștigăm următorul meci sau să facem un egal", a spus Dan Petrescu.

Cu Alibec și Omrani accidentați, Dan Petrescu se va baza în ofensivă pe Debeljuh, care va fi susținut de veteranul Deac și de tânărul Petrila. Revenit în această vară la CFR Cluj, Culio a îmbrăcat din nou tricoul grupării din Gruia la Botoșani și sunt șanse mari să se regăsească printre titulari și în Cehia. Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Mihai Butean, Ovidiu Hoban, Gouessoume Fofana, Anas Tahiri, Sebastian Mailat și Alexandru Chipciu sunt jucătorii pe care "Bursucul" nu i-a trecut pe lista UEFA.

Adversara CFR-ului, Jablonec, are doar 8 puncte după primele 7 etape disputate în campionatul Cehiei. După 4 meciuri fără victorie, formația antrenată de Petr Rada a reușit să câștige în weekend, 1-0 cu modesta Karvina. Cu o valoare a lotului de doar 10 milioane de euro, de 3 ori mai puțin decât cea a campioanei României, Jablonec nu are nume importante în lot, cel mai valoros fotbalist fiind cotat la 900.000 de euro. CFR are de partea ea valoarea și experiența europeană, atuuri pe care ar trebui să le valorifice joi seara.

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!

STATISTICILE PARTIDEI
  • CFR Cluj are 3 victorii și două eșecuri în ultimele 5 meciuri
  • Jablonec are 3 succese, un egal și un eșec în ultimele 5 confruntări
  • 3 din ultimele 4 partide jucate de CFR Cluj au fost 3+
  • 3 din ultimele 5 meciuri disputate de Jablonec au fost 3+
  • CFR Cluj a suferit în weekend primul eșec în acest sezon din Liga 1 (0-1 la Botoșani), după 7 victorii consecutive
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie