Ora
Cote
1.01
1000

HONDURAS U23 - ROMÂNIA U23

22.07.2021 14:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Joi, la ora 14:00, naţionala U23 a României debutează la Jocurile Olimpice de la Tokyo, contra reprezentativei statului Honduras. Din Grupa B mai fac parte Coreea de Sud şi Noua Zeelandă, iar Fortuna îţi oferă cotă 1.60 pentru ca "tricolorii" lui Mirel Rădoi să termine pe unul dintre primele două locuri. De asemenea, pentru a câştiga grupa, România are cotă 3.20

Selecționata olimpică a României s-a reunit pe 30 iunie la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, acolo unde s-a pregătit în regim închis până la plecarea în Japonia, programată pe 15 iulie.

“Când ne-am calificat ultima dată, tata era mic și chiar am glumit cu el recent pe această temă. Ne calificăm atât de rar, că atunci când o facem ar trebui să aducem ceva rezultate și să facem performanță.

Este o mândrie și o bucurie că vom fi acolo! Și dacă zic că jucătorii sunt conștienți și realizează, nu sunt nici conștienți și nici nu realizează. Cred că niciunul dintre noi nu e. Chiar mă uitam ce spunea Neymar, că pentru el Jocurile Olimpice au însemnat mai mult decât Campionatul Mondial", a declarat selecţionerul Mirel Rădoi.

Selecţionerul are planuri mari la Jocurile Olimpice de la Tokyo. "În mintea mea de om nebun am zis că ne batem la o medalie. Dar va trebui să luăm lucrurile pas cu pas", a mai afirmat Mirel Rădoi, care are la dispoziţie un lot format din 22 de jucători la turneul din Japonia. "Tricolorii" vor disputa primele două meciuri la Kashima, cu Honduras şi Coreea de Sud, urmând ca ultima partidă, cu Noua Zeelandă, să se desfăşoare la Sapporo.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

La Fortuna ai cotă 30.00 pentru ca România să câştige turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice. De asemenea, pentru ca "tricolorii" să ocupe unul dintre primele două locuri, ai cotă 12.00. Intră pe fortuna.ro pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Ai Combinații profitabile cu Odds Booster, Pariuri Speciale la fiecare meci şi validare instant a pariurilor!

FRF a publicat, într-un material postat pe site-ul oficial, toate detaliile despre naţionala Hondurasului, prima adversară a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Honduras a ocupat împreună cu Mexic cele două locuri din zona CONCACAF. Întâi a eliminat Nicaragua în dublă manșă, 2-0 și 3-0 pe teren propriu. Ajunsă în TOP 8, în grupa de patru echipe găzduită de Mexic a reușit 3-0 cu Haiti, 1-1 cu El Salvador și 1-1 cu Canada. Locul la Jocurile Olimpice l-a câștigat eliminând apoi SUA, 2-1 în meciul decisiv.

Honduras vine cu 6 fundași, 8 mijlocași și 6 atacanți, un lot provenind aproape în totalitate din campionatul intern. Excepțiile sunt starul Rivas de la Reggina, fundașul Maldonado care joacă în Chile, doi atacanți din SUA și un mijlocaș din… Angola! În mod cert principalul pericol îl reprezintă Rigoberto Rivas, mijlocaș ofensiv de 22 de ani care joacă la Reggina în Serie B, crescut de Inter Milano. Cel mai bine cotat din lot, 1 milione de euro, este secondat de vâful Benguche, ultimul sezon la Boavista Porto, dar reîntors în liga internă", este prezentarea naţionalei Hondurasului de pe site-ul FRF.

STATISTICILE PARTIDEI

Lotul României pentru Jocurile Olimpice:

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB)
FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo București), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul Constanța), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanța), Florin Ștefan
MIJLOCAȘI: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton/Anglia), Eduard Florescu (FC Botoșani), Antonio Sefer (Rapid București)
ATACANȚI: George Ganea (Farul Constanța), Andrei Sîntean (Hermannstadt)
Ți-ai ales pariul? Joacă-l ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie