Ora
Cote
1.01
1000

HOFFENHEIM - FC KOLN

15.10.2021 21:30,
Autor analiză: Fortuna
pic

Vineri seară, de la ora 21:30, Hoffenheim și FC Koln se întâlnesc în startul etapei a 8-a din Bundesliga. Fără Baumgartner, Bicakic și Hubner, gazdele pornesc cu prima șansă în fața "Țapilor", care nu pot conta pe accidentații Horn și Skhiri. O să vedem, oare, o remiză la cotă mare?

Hoffenheim vine după un eșec cu Stuttgart, suferit chiar înainte de pauza internațională, după ce echipa lui Seb Hoeness legase două meciuri consecutive fără înfrângere.

O echipă generoasă cu golurile, Hoffenheim întâlnește o defensivă cu probleme, fiindcă FC Koln a primit gol în ultimele sale 10 meciuri oficiale! Pe scurt, alb-roșii au încasat în toate partiele din acest sezon. Un pariu pe "ambele marchează" este logic aici, dar trebuie să fii atent la forma de moment a lui Koln.

Oaspeții vin după un succes cu Furth (3-1), pe teren propriu, după ce remizaseră în trei etape consecutive cu același scor, 1-1 (cu Eintracht Frankfurt, RB Leipzig și Freiburg). Așadar, meciuri grele pentru Koln, care nu vrea să mai aibă emoții cu retrogradarea în 2022.

"Țapii" antrenați de Steffen Baumgart se află pe locul 6 în Bundesliga (golaveraj 13-9), cu 12 puncte. Hoffenheim este pe locul 11 (golaveraj 12-11) și are 8 puncte în cont, cu două victorii în 7 meciuri. Koln are un singur eșec, dar statistica duelurilor directe nu e deloc de partea sa. Oricum, spectacolul pare garantat!

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Hoffenheim a câștigat ultimele 6 partide consecutive cu FC Koln, iar în toate acestea s-au înscris peste 2.5 goluri! Remarcabil este că Hoffenheim a marcat la foc automat în deplasările de la Koln, în timp ce acasă a fost eficientă în defensivă: un singur gol primit.

Totuși, Hoffenheim rămâne una dintre cele mai imprevizibile echipe din Bundesliga, cu mult talent ofensiv, dar și cu o apărare ezitantă. Va fi interesant dacă Jacob Bruun Larsen va reveni la forma care l-a consacrat sau dacă speranțele ofensive ale alb-albaștrilor se vor lega, încă o dată, de Kramaric și Bebou.

În schimb, Anthony Modeste va fi omul nr. 1 în atacul lui Koln, lângă nouarul Andersson. Ei speră să profite de problemele lui Hoffenheim, care a încasat primul gol în 5 din cele 7 etape scurse până acum. 

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie