Ora
Cote
1.01
1000

HERTHA BERLIN - GREUTHER FURTH

17.09.2021 21:30,
Autor analiză: Fortuna
pic

Vineri seară e spectacol în aplicație, la startul etapei a 5-a din Bundesliga! Hertha Berlin primește vizita nou-promovatei Greuther Furth, într-un meci în care antrenorul gazdelor, Pal Dardai, nu se poate baza pe mulți jucători importanți, în frunte cu atacantul muntenegrean Stevan Jovetic.

Să spunem că ambele rivale au început slab sezonul, dar din partea alb-verzilor ne așteptam la dificultăți. Furth are un singur punct acumulat în patru meciuri (golaveraj 2-11) și misiunea salvării de la retrogradare este foarte dificilă deja. Hertha a "cochetat" cu Zweite în sezonul trecut, dar a terminat campionatul în forță și s-a salvat fără probleme. Dacă o ține tot așa, s-ar putea ca norocul să nu-i mai surâdă, iar alb-albaștrii au mare nevoie de puncte.

Hertha are un singur succes în acest sezon și golaveraj 5-11, astfel că rivalele de vineri seară împart o statistică nedorită: cele mai multe goluri primite din Bundesliga. 

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Etapa trecută, Hertha a obținut un succes mare în fața unei alte nou-promovate, Bochum (3-1), după ce pierduse fără drept de apel cu Koln (1-3), Wolfsburg (1-2) și Bayern (0-5). Furth a reușit doar o remiză cu Arminia (1-1), iar în rest a cedat cu Stuttgart (1-5), Mainz (0-3) și Wolfsburg (0-2). Doar de două ori s-au întâlnit berlinezii cu Furth: în sezonul 2010/2011 din Zweite Bundesliga. Așa cum era de așteptat, Hertha a câștigat ambele partide, cu 2-0.

Vineri seară, la gazde nu vor putea juca Dardai, Jarstein, Jovetic, Klunter, Piatek, Plattenhardt și Selke, ceea ce explică într-o oarecare măsură lipsa de eficiență de până acum. Furth nu poate conta pe Jung, Kehr și Ngankam, dar trebuie să-și ridice nivelul defensiv cât mai rapid! Pe Olympiastadion, Hertha a avut rezultate bune contra formațiilor de la retrogradare, în sezonul trecut.

Acest test se poate dovedi a fi decisiv deja, fiindcă lupta din subsol este foarte dură. Cu Suat Serdar în formă bună, alb-albaștrii vor domina ostilitățile încă din start, iar statistica ne recomandă să jucăm pe favoriți: Hertha a primit gol în repriza a doua într-un singur meci din ultimele 7 disputate pe teren propriu! Conectează-te la atmosfera de Bundesliga cu un click!

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie