Ora
Cote
1.01
1000

FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1948

26.09.2021 18:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Duminică, de la ora 18:00, FC Botoşani îşi continuă cursa de urmărire a CFR-ului în Liga 1.

Trupa lui Marius Croitoru primeşte vizita celor de la U Craiova 1948, în etapa cu numărul 10 a campionatului. Gazdele sunt în formă maximă şi pornesc cu prima şansă în duelul de pe Municipal.

FC Botoşani are un start foarte bun de sezon şi este una dintre echipele cu pretenţii la cupele europene. Formaţia moldavă a acumulat 20 de puncte, după primele 9 etape, şi se afla pe treapta a doua a podiumului înaintea acestei runde, la 4 lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Trupa lui Marius Croitoru vine după două succese consecutive în Liga 1, 1-0 cu CFR şi 2-1 cu Dinamo, dar la mijlocul acestei săptămâni a fost eliminată din Cupa României, în faza 16-imilor, de FC Argeş, după executarea loviturilor de departajare. 

De partea cealaltă, U Craiova 1948 traversează o perioadă neagră în Liga 1, fără victorie în ultimele 5 etape. Şefii clubului au dat asigurări că postul lui Adrian Mutu nu este în pericol după ultimele rezultate, iar antrenorul a afirmat că tărie că se va supune oricărei decizii e şefilor. Oltenii speră să fi depăşit pasa proastă odată cu victoria din Cupă, 1-0, pe terenul Petrolului, care le-a adus calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

"E importantă victoria pentru moral și pentru avansarea în Cupă. Trecem printr-o perioadă dificilă în campionat. Nemeritat, zic eu, dar atunci când lipsesc rezultatele te legi de orice victorie. E o echipă foarte bună Petrolul, nu degeaba e pe primul loc în Liga 2, au avut un ritm de Liga 1.", a afirmat Adrian Mutu, după succesul din Cupă.

Ultimele 5 meciuri jucate de gruparea din Bănie au avut sub 2,5 goluri, lucru important de luat în calcul înaintea duelului de duminică. Trupa lui Adrian Mutu este una extrem de pragmatică şi se axează mai mult pe organizarea defensivă, în special în partidele din deplasare, în care joacă mai mult cartea contraatacului. Cu doar 8 puncte în 9 etape, U Craiova 1948 are o foame mare de victorii, dar întâlneşte în acest weekend una dintre forţele campionatului.

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie