Ora
Cote
1.01
1000

GAZ METAN - SEPSI

27.09.2021 18:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Luni, de la ora 18:00, Gaz Metan şi Sepsi dau piept în runda cu numărul 10 din Liga 1.

Gazdele au prins aripi, după ce Mihai Teja a fost înlocuit cu Ilie Poenaru, însă Sepsi rămâne una dintre echipele redutabile din campionat şi porneşte cu prima şansă în confruntarea de la Mediaş.

Ilie Poenaru are deja două succese în primele două partide, de când a preluat-o pe Gaz Metan. Aflată într-o situaţie critică, formaţia din Mediaş l-a concediat pe Mihai Teja, iar mâna noului tehnician pare să se vadă deja la echipă. După 2-1 în deplasare, cu Rapid, în etapa trecută, Gaz Metan a mai obţinut un succes, la mijlocul săptămânii. De această dată în 16-imile Cupei, 1-0 cu Concordia Chiajna, după prelungiri.

Medieşenii veneau după 4 eşecuri consecutive în Liga 1, însă se pare că şocul înlocuirii antrenorului a fost unul pozitiv pentru echipă. Cu doar 7 puncte acumulate în primele 9 etape, Gaz Metan se află în zona retrogradării, însă venirea lui Ilie Poenaru s-a produs în momentul potrivit, iar rezultatele au apărut imediat.

De partea cealaltă, Sepsi, formaţie care a încheiat ediţia trecută de campionat pe locul 4 şi a participat în această vară pentru prima dată în cupele europene, pare că nu se regăseşte. Una dintre forţele din Liga 1 în primăvară este de nerecunoscut acum şi nu are victorie în ultimele 5 etape.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Formaţia pregătită de Leo Grozavu vine după 4 egaluri consecutive în Liga 1, iar la mijlocul săptămânii a obţinut, în sfârşit, un succes: 1-0 în Cupa României, în faţa Farului lui Gică Hagi.

Mitrea a adus victoria trupei din Sfântu Gheorghe, cu un gol înscris dintr-un penalty contestat dur de constănţeni. "Noi nu mai câștigaserăm, dar am câstigat azi. În campionat meritam să câștigăm, dar ăsta e fotbalul. Nu e criză. Toată lumea avea așteptări, dar am pierdut împotriva unor echipe tari, am dominat unele echipe, chiar pe FCSB la București, pe Botoșani, care calcă pe alții în picioare, dar pe noi nu au reușit. Noi suntem o echipa greu de învins și chiar și mai greu de ucis", a declarat Leo Grozavu, după succesul din Cupă.

A venit timpul pentru o victorie a lui Sepsi şi în Liga 1 sau îşi va continua Ilie Poenaru seria pozitivă pe banca celor de la Gaz Metan? Se anunţă un meci cu scântei, luni, la Mediaş. Tu ţi-ai ales pariul? Consultă oferta noastră şi plasează-l acum!

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie