Ora
Cote
1.01
1000
Tu ești căpitanul

FC BOTOȘANI - GAZ METAN: sub 2,5 goluri

15.5.2019
pic

FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc în etapa a 11-a a play-out-ului din Liga 1. Cele două formații au scăpat deja de emoțiile retrogradării și luptă doar pentru orgoliu pe stadionul Municipal din Botoșani.

Gaz Metan Mediaș conduce ierarhia din play-out și se află pe locul șapte, cu șapte victorii și un singur eșec în cele zece etape disputate până acum. FC Botoșani ocupă locul nouă, cu patru victorii și patru eșecuri în cele 10 meciuri disputate până acum în play-out. Moldovenii vin după trei victorii la zero în ultimele patru etape, rezultate ce au asigurat salvarea echipei lui Liviu Ciobotariu. Succesele cu Dunărea Călărași (2-0), FC Voluntari (2-0) și CSMS Iași (3-0) cu siguranță dau mare încredere jucătorilor gazdă, care și-au obișnuit fanii cu evoluții bune pe teren propriu.

Gaz Metan a fost protagonista din play-out, dar nu a reușit să câștige în ultimele două etape. Învinsă de Dinamo (0-2) la București, trupa ardeleană a remizat etapa trecută cu Poli Iași (1-1), în condițiile în care medieșenii au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză întreagă! Gaz Metan și Botoșani s-au întâlnit de trei ori în acest sezon, bilanțul fiind echilibrat: câte o victorie pentru fiecare tabără și o remiză 1-1, în Moldova. Având în vedere că în 10 din ultimele 12 dueluri directe s-au înscris mai puțin de trei goluri, pariul "Sub 2,5 goluri" pare o variantă profitabilă vineri.


Nu ai cont încă? Fă-ți acum! 

Nu au fost găsite articole!


8-) :-& :-/ c[] ;-) *bomb* *box* *broken* *cafe* :,-(
*idea* :-D *love* *$* *poo* :-( :-O :-! :-) :-P
Nu există postări în discuţie