Ora
Cote
1.01
1000

EURO: TURCIA - ITALIA

9.6.2021,
Autor analiză: Fortuna
pic

Vineri, de la ora 22:00, are loc primul meci de la EURO 2020. Turcia şi Italia se întâlnesc pe Stadio Olimpico, din Roma. "Squadra Azzurra" porneşte cu prima şansă şi are la victorie cotă 1.58 , pe fortuna.ro. Pentru pauză sau final 2, cota este 1.40.

EURO 2020 este gata de start, iar vineri seara avem meciul de deschidere. Pe Stadio Olimpico vor fi aproximativ 23.000 de fani care vor asista la confruntarea dintre Turcia şi Italia, din Grupa A.

Naţionala lui Senol Gunes îşi pune mari speranţe în calificarea de pe locul 2, în condiţiile în care adversara de vineri este favorită la câştigarea grupei. Turcii vin după o serie de 6 meciuri fără înfrângere (4 victorii şi două egaluri) şi par în formă la startul turneului final. În ultimele 3 amicale, naţionala "Semilunei" a învins Azerbaijan (2-1), a făcut egal cu Guinea (0-0) şi a trecut cu 2-0 de Moldova.

Nu uita să verifici pariurile speciale și cotele mărite din oferta Fortuna!

Ajuns la 35 de ani, Burak Yilmaz a avut un sezon de excepţie, la capătul căruia a ieşit campion în Ligue 1, cu Lille. Atacantul este omul numărul 1 din echipa lui Senol Gunes, sub comanda cui mai evoluează Karaman, Calhanoglu, Demiral, Soyuncu sau Celik. Fortuna îţi oferă cotă 2.18 pentru 2 la pauză, în timp ce pentru "total goluri Italia - peste 1,5", cota este 1.82.

De partea cealaltă, Italia debutează la EURO 2020 pe teren propriu. "Squadra Azzurra" are o serie remarcabilă de 8 victorii fără gol primit şi se află într-o formă de excepţie. Trupa lui Mancini are o defensivă "de fier", condusă de veteranii Bonucci şi Chiellini, iar în poartă Gianluigi Donnarrumma este de nebătut.

7-0 cu San Marino şi 4-0 cu Cehia sunt rezultatele înregistrate de naţionala Italiei în ultimele două partide de pregătire dinaintea turneului final. În ultimul amical, Roberto Mancini a folosit o formulă pe care se va baza, cel mai probabil, şi la EURO 2020: un sistem 4-3-3, cu tripleta ofensivă Berardi - Immobile - Insigne.

Pe lângă cei menţionaţi mai sus, din lotul Italiei mai fac parte staruri precum Barella, Jorginho, Verratti, Chiesa sau Bellotti, astfel că Roberto Mancini are la dispoziţie o formaţie omogenă, care îmbină cu succes două generaţii. Actualul selecţioner l-a înlocuit pe Gian Piero Ventura, după ratarea calificării la Cupa Mondială din 2018, şi are un procentaj de victorii de 70%, care nu a fost atins de niciunul dintre predecesorii săi. Italia este clar favorita Grupei A şi speră să debuteze cu dreptul la EURO 2020.

TURCIA - ITALIA, ECHIPELE PROBABILE:
Turcia: Cakir - Celik, Demiral, Soyuncu, Meras - Yazici, Yokuslu, Tufan - Karaman, Yilmaz, Calhanoglu
Selecţioner: Senol Gunes
Italia: Donnarumma - Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Barella, Jorginho, Verratti - Berardi, Immobile, Insigne
Selecţioner: Roberto Mancini

STATISTICILE PARTIDEI
  • Italia vine după 8 victorii consecutive
  • Italia a câştigat la 0 ultimele 8 partide
  • 5 din ultimele 7 meciuri ale Italiei s-au încheiat 2-0 pentru naţionala lui Mancini
  • Turcia este neînvinsă în ultimele 6 partide (4 victorii, 2 egaluri)
  • 7 din ultimele 10 meciuri ale Turciei au avut 3+ goluri
Ți-ai ales pariul? Joacă-l ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie