Ora
Cote
1.01
1000

EURO: DANEMARCA - FINLANDA

9.6.2021,
Autor analiză: Fortuna
pic

Sâmbătă, de la ora 19:00, Danemarca şi Finlanda dau piept pe Parken Stadium, din Copenhaga, în prima confruntare a Grupei B de la EURO 2020. Danezii joacă pe teren propriu şi pornesc cu prima şansă: au la victorie cotă 1.48, pe fortuna.ro. De asemenea, pentru victorie cu handicap (0:1), naţionala lui Kasper Hjulmand are cotă 2.40.

Danemarca începe turneul final din această vară pe teren propriu. Naţionala lui Kasper Hjulmand traversează o formă excelentă: vine după nu mai puţin de 8 succese în ultimele 10 partid disputate (oficiale sau amicale). În cele două partide de pregătire dinainte de EURO 2020, danezii au făcut 1-1 în Germania şi au învins Bosnia şi Herţegovina, pe teren propriu, scor 2-0.

Danemarca propune un sistem 4-2-3-1 şi are multe nume cunoscute în primul 11, începând de la portarul Schmeichel. Christiansen, Kjaer, Hojbjerg, Polusen şi Braithwaite, alături de starul Eriksen, fac şi ei parte din garnitura de start a naţionalei lui Kasper Hjulmand.

Nu uita să participi la promoția Euromaraton și să profiți de cotele mărite din oferta Fortuna!

Fără gol primit în 4 din ultimele 5 meciuri jucate, Danemarca are o defensivă solidă, însă nici atacul nu stă rău deloc: 17 goluri înscrise în ultimele 5 confruntări. Danezii vor lupta pentru locul 2 al grupei în care Belgia porneşte ca mare favorită. Fortuna îţi oferă cotă 2.08 pentru "1 la pauză", în timp ce pentru "peste 1,5 goluri marcate" de danezi, cota este 1.82.

De partea cealaltă, Finlanda este una dintre cele mai slab cotate naţionale de la EURO 2020. Trupa pregătită de Markku Kanerva nu a cunoscut gustul victoriei în ultimele 6 partide, în care a înregistrat 4 eşecuri şi două egaluri.

Finlandezii au disputat 3 partide de pregătire înaintea turneului final din această vară şi le-au pierdut pe toate: 2-3 cu Elveţia, 0-2 cu Suedia şi 0-1 cu Estonia. Pukki este fotbalistul în care selecţionerul îşi pune cele mai mari speranţe, atacantul fiind şi cel mai cunoscut jucător din lot.

Un lucru demn de remarcat pentru pariori este acela că în 5 din ultimele 7 confruntări în care a fost angrenată Finlanda, ambele echipe au înscris. În ultimele două amicale, însă, elevii lui Markku Kanerva nu au reuşit să perforeze poarta adversă şi sunt outsideri în Grupa B de la EURO 2020.

ECHIPELE PROBABILE:
Danemarca: Schmeichel - Wass, Christiansen, Kjaer, Maehle - Hojbjerg, Delaney - Poulsen, Eriksen, Braithwaite - Wind
Antrenor: Kasper Hjulmand
Finlanda: Hradecky - Arajuuri, Toivio, O'Shaughnessy - Alho, Kamara, Sparv, Kauko, Uronen - Pukki, Lod
Antrenor: Markku Kanerva

STATISTICILE PARTIDEI
  • Danemarca are 8 victorii în ultimele 10 partide (un egal, un eşec)
  • Danemarca nu a primit gol în 4 din ultimele 5 meciuri
  • Danemarca a înscris 17 goluri în ultimele 5 partide
  • Finlanda nu are vreo victorie în ultimele 6 meciuri (2 egaluri, 4 eşecuri)
  • 5 din ultimele 7 meciuri jucate de Finlanda au fost GG
Ți-ai ales pariul? Joacă-l ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie