Ora
Cote
1.01
1000

EURO: ȚARA GALILOR - ELVEȚIA

9.6.2021,
Autor analiză: Fortuna
pic

Sâmbătă, de la ora 16:00, Ţara Galilor şi Elveţia se întâlnesc în cel de-al doilea meci al Grupei A de la EURO 2020. Specialiştii anticipează o partidă extrem de echilibrată la Baku, iar pentru "pauză sau final X", ai cotă 1.53, pe fortuna.ro. De asemenea, pentru "X la pauză", cota este 1.81.

Ţara Galilor îşi începe parcursul la turneul final în capitala Azerbaijanului, contra Elveţiei. Gareth Bale este în continuare vedeta naţionalei, în ciuda faptului că a avut evoluţii mult sub aşteptări în ultimele sezoane.

Înainte de EURO 2020, galezii au jucat două partide de pregătire: 0-3 în Franţa şi 0-0 pe teren propriu, cu Albania. Naţionala lui Robert Page suferă în ofensivă şi nu a reuşit să înscrie în cele două amicale jucate. Conform ultimelor informaţii, selecţionerul vrea să mizeze pe un sistem elastic 3-4-3, cu Bale, Wilson şi James în ofensivă, toţi trei jucători consacraţi în Premier League.

Nu uita să verifici pariurile speciale și cotele mărite din oferta Fortuna!

Harry Wilson a fost folosit ca număr 9 la naţională în ultima vreme şi va continua pe această poziţie. În banda stângă, Neco Williams pare să fi piedut locul de titular, în favoarea lui Norrington-Davies, în timp ce Ward şi Hennessey se află într-o competiţie acerbă pentru locul de titular dintre buturi. Ramsey rămâne în continuare omul numărul 1 de la mijlocul terenului, în ciuda faptului că Ţara Galilor a câştigat 7 din ultimele 10 meciuri în care fotbalistul lui Juventus a lipsit.

Fortuna îţi oferă cotă 1.44 pentru sub 2,5 goluri înscrise în meci, în timp ce pentru combo "Elveţia să câştige, sub 2,5 goluri şi sub 9,5 cornere", ai cotă 5.00. De partea cealaltă, Elveţia vine după 3 succese în tot atâtea partide de pregătire. De altfel, elevii lui Vladimir Petkovic traversează o formă excelentă: au 6 victorii la rând. 3-2 cu Finlanda, 2-1 cu SUA şi 7-0 cu Liechtenstein sunt cele 3 rezultate înregistrate de elveţieni în amicalele dinainte de EURO 2020.

Petkovic propune un sistem 3-4-2-1, cu Shaqiri în spatele celor două vârfuri, Gavranovic şi Seferovic. Elveţia a arătat un apetit ofensiv deosebit în ultima vreme: a înscris 12 goluri în ultimele 3 meciuri. Cu Xhaka şi Freuler în linia de mijloc, Elveţia formează un grup compact, greu de destabilizat. Elvedi, Akanji şi Schar asigură linia defensivă în sistemul gândit de selecţioner, care speră că locul 2 în grupă este un obiectiv realizabil, în condiţiile în care Italia porneşte favorită.

ECHIPELE PROBABILE:
Ţara Galilor: Ward - Mepham, Rodon, Davies - Roberts, Ramsey, Morrell, Norrington-Davies - Bale, Wilson, James
Antrenor: Robert Page
Elveţia: Sommer - Elvedi, Akanji, Schar - Mbabu, Xhaka, Freuler, Rodriguez - Shaqiri - Gavranovic, Seferovic
Antrenor: Vladimir Petkovic

STATISTICILE PARTIDEI
  • Elveţia vine după 6 victorii consecutive
  • Elveţia a înscris minimum 2 goluri în 5 din ultimele 6 partide
  • În 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Elveţia s-au înscris peste 2,5 goluri
  • Ţara Galilor nu a reuşit să înscrie în ultimele două partide disputate
  • S-au înscris sub 2,5 goluri în 7 din ultimele 10 partide jucate de Ţara Galilor
Ți-ai ales pariul? Joacă-l ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie