Ora
Cote
1.01
1000

EL SALVADOR - MEXIC

14.10.2021 05:05,
Autor analiză: Fortuna
pic

Joi dimineață, de la ora 05:05, Mexic se deplasează la San Salvador pentru meciul cu naționala din El Salvador.

Este etapa a 6-a a preliminariilor pentru CM în America de Sud, iar aztecii au prima șansă la victorie. Cota este atractivă și o poți mări pe combinațiile "handicap" sau "pauză/final".

Calculele din zona CONCACAF o dau pe Mexic favorită la câștigarea preliminariilor. Alb-verzii pregătiți de Gerardo Martino sunt pe locul 1 (golaveraj 8-3), cu 11 puncte și zero eșecuri la activ. 

Urmează în clasament rivalii din SUA, Panama, Canada și Costa Rica. El Salvador este doar pe locul 6 (golaveraj 2-5) și a câștigat un singur meci până acum, așa că misiunea calificării nu e facilă.

Mexicanii au un mare avantaj față de restul rivalelor din preliminarii: au un lot extrem de competitiv, cu multe rezerve valoroase, indiferent de post. Etapa trecută, Mexic s-a impus cu Honduras, scor 3-0, după golurile marcate de Cordova, Funes și Lozano. A ajutat destul de mult și eliminarea lui Figueroa, în minutul 50. 

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

În schimb, El Salvador a pierdut în Costa Rica (1-2) deși a deschis scorul prin Henriquez ('12). Gazdele au întors rezultatul prin veteranul Ruiz ('52) și Borges ('58).

Per total, Mexic are toate argumentele pentru un succes joi dimineață, fiindcă are o echipă mai experimentată și mai valoroasă, cu vârfuri de generație care evoluează la cluburi precum Celta Vigo, Ajax, Atletico Madrid, FC Porto, Wolverhampton sau Napoli. 

Nu lipsesc starurile Jimenez, Lozano, Dos Santos, Guardado, Herrera și Ochoa, care vor înclina balanța decisiv în acest meci. În plus, Mexic a câștigat ultimele 8 dueluri directe cu El Salvador, mai mereu fără emoții la final. Și de această dată naționala El Tri are o ocazie bună să ia trei puncte.

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie