Ora
Cote
1.01
1000

DINAMO - FCSB: ambele marchează și peste 2.5 goluri

14.2.2020,
Autor analiză: Alexandru Banu
pic

Vreau s ă-mi dai înapoi ce nu mai simt, " zice" la refren o melodie rock de la noi. Așa am vrea noi să ne dați înapoi fotbalul cu care am crescut. Ăla bun cu pase-pase, dribling-uri cum vedeam la Maradona și goluri care să ne urce pe garduri de fericire. E greu, știm, dar sperăm.

Câteodată la câțiva ani, acest derby de care știe până și toată Europa, ne mai aduce emoții, faze de meci și goluri de la 20 de metri. Poate e din nou anul " ăla ", anul  în care duminica asta o să vedem fotbal pe teren și galerii cât Arena Națională de mari, puternice și dedicate.

E distanță între cele două echipe din Liga 1, însă mai mult în clasament decât în realitatea din fața porții. Niciuna nu se poate lăuda cu prea multe. Va fi echilibrat meciul, ca orice FCSB - Dinamo de până acum. Chiar și atunci când meciurile se terminau cu scoruri mari, diferența de joc în teren nu era de talia scorului.

Așa că sperăm la un GG și peste 2.5. Asta ca să ni se împlinească visul unei duminici mișto, cu fotbal bărbătesc și adevărat. Și pentru că un meci tare merge cu un pariu tare, avem un concurs pe pagina Fortuna Facebook pentru Dinamo - FCSB. Dăm pariuri fără risc de 20 de lei. Merită să băgați " o fis ă ".

Nu au fost găsite articole!
🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie