Ora
Cote
1.01
1000

CURSE DE TRAP. Cote mari la cursele de pe hipodromul din Ploiești!

20.11.2020
pic

Duminică, de la ora 10:05, pe hipodromul din Ploiești sunt programate șapte curse de trap în cadrul unei reuniuni festive, care de sâmbătă se va regăsi și în oferta de pariere de pe efortuna.ro.

Aici poți să pariezi pe cursele de cai din întreaga lume, dar duminică toată atenția este îndreptată spre cursele românești! Ziua de concurs începe cu Premiul Teba, pentru care se vor lupta șase concurenți, pentru premii în valoare totală de 1.000 de lei. Favoriți sunt Paprika, Rania Cole și Kansas, dar surprizele pot apărea la orice pas.

Pentru Premiul Tita, de la ora 10:50, se vor înfrunta șase concurenți, iar tu poți miza pe nume precum Star Nobel, Detoxicated sau Unipress! De la ora 11:15 se dispută Premiul Fortuna Silver, cu premii de 1.800 de lei pentru care luptă Nira, Narcotic, Caligula și Kaiac. Poți paria înainte de fiecare întrecere, pe victorie sau pe clasarea pe podium a concurenților, exclusiv pe efortuna.ro.

De la ora 12:40 se dispută Premiul EcoElectric, cu premii în valoare totală de 4.000 de lei, iar ziua se va încheia cu festivitatea de premiere a acestei "întreceri-vedetă". Mayday, Ainmire, Eloquent Style și Princess Teodora concurează cu șanse egale la triumf! Fortuna este sponsorul oficial al curselor de trap de la Ploiești.  Verifică pe site oferta de pariere în weekend!  


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie