Ora
Cote
1.01
1000

CRYSTAL PALACE - BRIGHTON

27.09.2021 22:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Luni seară, de la ora 22:00, Crystal Palace și Brighton încheie etapa a 6-a din Premier League, cu un meci de mare luptă programat la Londra.

Gazdele sunt motivate la maximum să obțină un rezultat bun, dar Brighton este surpriza plăcută a startului de sezon și nu va face concesii roș-albaștrilor.

Plecarea lui Roy Hodgson a fost greu gestionat. Crystal Palace a început greu sezonul sub comanda lui Patrick Vieira și se află acum pe locul 14 (golaveraj 5-8). Totuși, se vede un progres în jocul "vulturilor", care au un atac ce poate pune mari probleme, mai ales de când a fost adus și Odsonne Eduouard, de la Celtic. Alături de Benteke și Zaha, acesta este cel mai periculos fotbalist din lotul londonezilor.

Însă Brighton a început nesperat de bine noua stagiune și s-a "infiltrat" în zona de top a clasamentului: locul 6 (golveraj 7-4). Cu un joc bine pus la punct, trupa lui Graham Potter se bucură de calitatea individuală a unor jucători precum Trossard, Maupay sau Welbeck, iar la mijloc Bissouma și Lallana asigură axul central.

Totodată, Duffy și Dunk se remarcă în parteneriatul din defensivă, așa că Brighton a devenit o nucă tare pentru orice adversar! Remarcabil, având în vedere că alb-albaștrii s-au luptat în fiecare sezon pentru evitarea retrogradării și nici nu au cheltuit sume mari de bani pe parcurs.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Din punct de vedere fizic, Crystal Palace are un ușor avantaj. La mijlocul săptămânii, doar Brighton a fost implicată în meciurile din Cupa Ligii Angliei. "Pescărușii" au trecut de divizionara secundă Swansea cu 2-0, grație "dublei" semnate de Connolly, aceasta fiind a patra victorie în ultimele cinci meciuri oficiale ale alb-albaștrilor.

Cu un sistem 3-4-2-1 elastic, Brighton acoperă bine spațiile și a dezvoltat un joc de posesie excelent, care îi asigură perioade lungi de siguranță în propria jumătate. Etapa trecută, Brighton a avut o prestație de vis pe teren propriu, cu Leicester, în fața căreia a câștigat cu 2-1. 

Comparativ, Palace n-a avut răspuns în fața lui Liverpool (0-3) în etapa a cincea, deși arătase foarte bine cu Tottenham (3-0). E greu de anticipat câștigătoarea din acest duel, dacă ne ghidăm după istoricul recent al întâlnirilor directe. Crystal Palace a câștigat ultimele două deplasări pe AmEx Stadium, dar a remizat 1-1 în ultimele două meciuri disputate cu "pescărușii" pe Selhurst Park. Așteptăm încă un duel de luptă maximă, în care pariurile cartonașe pot fi inspirate. Și remiza la final poate fi un pariu bun! 

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie