Ora
Cote
1.01
1000
Pariaza live

CM de Schi Alpin - Are, Suedia

4.2.2019,
Autor analiză: Bogdan Lebu
pic

Între 4 și 17 februarie schiul alpin se mută la Are, în Suedia, pentru Campionatele Mondiale. Fetele și baieții se vor lupta pentru medalii la coborâre, super-G, slalom uriaș, slalom, combinată alpină și slalomul paralel pe echipe.

Se anunță două săptămâni spectaculoase și o competiție care are toate ingredientele pentru a-i ține cu sufletul la gură pe iubitorii schiului și nu numai.

  • Avem câțiva mari favoriți: Marcel Hirscher la probele tehnice (slalom și slalom uriaș) și Michaela Schiffrin atât la probele tehnice, dar, mai nou, și la cele de viteză (Super-G și coborâre), ea câștigând 3 Super-G-uri în acest sezon și anunțându-și intenția de a participa și la coborâre și la combinată alpină.
  • Avem favoriți care își joacă ultima șansă, urmând să se retragă după acest sezon: Lidsay Vonn, Aksel Lund Svindal și suedezul Andre Myhrer.
  • Avem sportivi care vin cu rezultate foarte bune în ultimele curse: Noel Clement, câștigător al slalomurilor de la Kitzbuhel si Wengen, eternii urmăritori ai lui Marcel Hirscher: Henrik Kristoffersen și Alexis Pinturault. Nu va lipsi Petra Vlhova, care pare că se apropie de forma maximă, împarțind primul loc cu Michaela Schiffrin la slalomul uriaș de la Maribor, și nici Sofia Goggia, reîntoarsă după o accidentare direct pe podium în probele de viteză de la Garmisch-Partenkirchen.
  • Avem suspecții de serviciu în cadrul probelor de viteză: elvețianul Beat Feuz, italienii Domink Paris și Christof Innerhofer, austriecii Vincent Kriechmayr, Matthias Mayer și Max Franz, și eternii vikingi Aleksander Aamodt Kilde și Kjetil Jansrud. La fete sunt de urmărit austriecele Nicole Schmidhofer, Ramona Siebenhofer, Stephanie Venier și slovena Ilka Stuhec.
  • Avem și surprize din trecut care sunt așteptate să confirme, cum ar fi campioana olimpică la Super-G, cehoaica Ester Ledecka.

Cu așa o listă lungă de potențiali câștigători și cu o zapada proaspata, neînghețată, care este mai puțin selectivă, avem în față două săptămâni de curse foarte interesante, dueluri de foc și bineînțeles multiple opțiuni de pariere.

Vezi oferta completă la masculin și feminin.8-) :-& :-/ c[] ;-) *bomb* *box* *broken* *cafe* :,-(
*idea* :-D *love* *$* *poo* :-( :-O :-! :-) :-P
Nu există postări în discuţie