Ora
Cote
1.01
1000

BOLIVIA - PARAGUAY

14.10.2021 23:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Joi, de la ora 23:00, Bolivia și Paraguay se întâlnesc în etapa a 12-a a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022, zona America de Sud. 

Oaspeții încă mai speră să prindă locul 5, care asigură calificarea la barajul pentru turneul final din Qatar, și pornesc cu prima șansă în confruntarea care va avea loc la La Paz.

Bolivia a reușit să stopeze seria de 3 înfrângeri în preliminariile pentru CM 2022 și a învins, în etapa trecută, naționala statului Peru, la limită, scor 1-0.

Ramiro Vaca a adus victoria, cu un gol înscris în minutul 83, când echipa sa evolua deja în inferioritate numerică. Naționala condusă de Cesar Farias are acum 9 puncte în grupa sud-americană și ocupă poziția a 9-a în clasament, penultima.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Fără vreun obiectiv în aceste calificări, Bolivia încearcă să își refacă imaginea după ultimele rezultate. Cu 25 de goluri primite în 11 partide, gazdele de joi au cea mai slabă apărare din preliminariile zonei America de Sud. Ca o comparație, Venezuela, ultima clasată, a încasat 19 goluri.

De partea cealaltă, Paraguay are 12 puncte și ocupă locul 6, la 3 lungimi în spatele Columbiei, care se află pe poziția a 5-a, care asigură barajul pentru CM 2022.

Cu un singur succes în ultimele 5 etape din calificări, naționala pregătită de argentinianul Eduardo Berizzo luptă din răsputeri să prindă biletele pentru turneul final de la finalul anului viitor.

Cu 3 victorii în ultimele 5 confruntări cu Bolivia, Paraguay pornește cu prima șansă în întâlnirea de joi. Ultima partidă dintre cele două naționale a avut loc în această vară, la Copa America: Paraguay - Bolivia 3-1. Se va repeta istoria? Pariază acum!

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!

STATISTICILE PARTIDEI
  • Bolivia are un singur succes în ultimele 5 partide (3 eșecuri, un egal)
  • 3 din ultimele 5 meciuri jucate de Bolivia au avut peste 2,5 goluri
  • Paraguay are 3 victorii în ultimele 5 meciuri jucate cu Bolivia (un egal, un eșec)
  • 4 din ultimele 5 meciuri dintre Bolivia și Paraguay au avut peste 2,5 goluri
  • Paraguay are o singură victorie în ultimele 5 partide (două egaluri, două eșecuri)
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie