Ora
Cote
1.01
1000

ARGENTINA - PERU

14.10.2021 05:05,
Autor analiză: Fortuna
pic

Vineri dimineață, de la ora 02:30, Argentina și Peru se înfruntă în etapa a 12-a a preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar.

Partida de la Buenos Aires va fi arbitrată de brazilianul Sampaio, iar trupa pregătită de Lionel Scaloni are cotă favorită la victorie. Dar, oare, este asta suficient?

Calificările din America de Sud sunt în toi, iar Argentina ocupă locul 2 în clasament, în urma Braziliei. E și greu să ții pasul cu Selecao, care are 9 victorii și o remiză în primele 10 etape (golaveraj 22-3). Argentina are 22 de puncte (golaveraj 18-6) și rămâne neînvinsă în calificări, la fel ca și Brazilia. Din câte se pare, calificarea la turneul final din Qatar nu va fi o problemă pentru "pumele" lui Scaloni, care joacă din ce în ce mai bine. Însă Peru are o misiune mult mai dificilă.

Naționala antrenată de argentinianul Gareca se află pe locul 7 în ierarhie, cu 11 puncte (golaveraj 10-18) și 6 eșecuri suferite deja. În ultimele patru etape, Peru a câștigat două meciuri și a pierdut alte două, iar acum are nevoie ca de aer de puncte, pentru a avansa măcar pe un loc de baraj. 

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

În urma statului Peru se mai află doar Chile, Bolivia și Venezuela, care au șanse minime de a mai prinde turneul din 2022. Vedetele lui Peru sunt Lapadula, Cueva, Aquino, Yotun și Advincula.

Etapa trecută, Peru nu a reușit să confirme victoria din derby-ul cu Chile (2-0) și a pierdut în Bolivia, scor 0-1, după golul marcat târziu de Vaca ('83). A fost al patrulea meci consecutiv al alb-roșilor în care a marcat doar una dintre echipe. Argentina e o echipă mai spectaculoasă, care vine după triumful de la Copa America și are trei victorii și o remiză în ultimele patru meciuri din preliminarii. 

De fiecare dată când a câștigat, naționala lui Messi a marcat fix trei goluri, cu Venezuela (3-1), Bolivia (3-0) și Uruguay (3-0). Singurul pas greșit a fost "comis" cu Paraguay, în deplasare (0-0). În ultima partidă, cu Uruguay, Messi a avut o prestație de excepție și a deschis superb scorul.

Argentina a remizat de trei ori în ultimele cinci meciuri disputate contra statului Peru, dar ultima dată a fost 2-0 la Lima pentru "pume". În noiembrie 2020 marcau Nicolas Gonzalez și Lautaro Martinez, care ar putea fi titulari și vineri dimineață. În partida cu Uruguay, din weekend, Argentina s-a impus datorită golurilor semnate de Messi ('38), De Paul ('44) și Lautaro Martinez ('62).

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie