Ora
Cote
1.01
1000

BOTOȘANI - U. CRAIOVA: victorie U. Craiova

19.11.2020,
Autor analiză: Fortuna
pic

FC Botoşani şi Universitatea Craiova se întâlnesc sâmbătă seara, de la ora 19:30, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Oltenii sunt favoriţi şi au la victorie, pe efortuna.ro, o cotă de 1.53. Pentru "2 pauză / 2 final", cota este de 2.13.

FC Botoşani s-a transformat dintr-o echipă cu pretenţii la cupele europene într-o formaţie care se află în partea a doua a clasamentului. Formaţia moldavă are o serie neagră, cu 5 eşecuri în ultimele 6 meciuri din Liga 1. În ultima rundă, formaţia lui Marius Croitoru a fost învinsă în deplasare, de FCSB, scor 1-4.

Gazdele de sâmbătă au un golaveraj de 15-17 după 10 meciuri jucate, adică o medie de peste 3 goluri pe meci. De altfel, În fiecare dintre ultimele 4 meciuri jucate de FC Botoşani, ambele echipe au înscris şi au fost peste 2,5 goluri. FC Botoşani are mari probleme de efectiv din cauza infectărilor cu noul coronavirus. 

“Am pierdut anumiţi jucători importanţi, după care de o lună de zile a intervenit această problemă a acestui virus care m-a privat de 11 jucători care au fost sau mai sunt în izolare, fiind pozitivi, şi nu putem încă beneficia de aportul lor. În ultimele cinci etape am fost nevoit să improvizez având în vedere că nu am putut să aliniez acelaşi 11. Nici în momentul de faţă noi nu ne schimbăm, nu ne echipăm la stadion.

Am 11 jucători la antrenamente, dintre care 4 sunt juniori. Am de-o miuţă cum se spune: cinci la cinci. Veniţi la un antrenament să vedeţi că suntem mai mulţi noi în staff decât jucătorii pe care să-i antrenăm. Cel mai important pentru mine este să trecem cu bine de meciul cu Craiova. Apoi urmează o săptămână de pauză în Liga 1, dar cu meci în Cupa României.”, a declarat Marius Croitoru.

Nu uita să verifici pariurile speciale disponibile zilnic în ofertă + promoțiile Bonus Dublu și Câștigul Mărit la pariurile pre-match!

Pentru "peste 1,5 goluri înscrise de oaspeţi", efortuna.ro oferă o cotă de 1.64. De asemenea, pentru "primul gol Universitatea Craiova", cota este de 1.37. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a pierdut poziţia de lider în Liga 1 în etapa trecută, după eşecul de pe teren propriu, 0-1, cu Chindia Târgovişte. Alb-albaştrii au fost egalaţi la puncte (24) de FCSB, dar au golaveraj mai slab.

Eşecul din runda trecută a dus la despărţirea de Cristiano Bergodi, care a fost înlocuit pe banca oltenilor de Corneliu Papură, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei înainte de instalarea italianului.

"Eu regăsesc Universitatea cu jucători noi, încă nu îi cunosc din punct de vedere uman... şi nici ei pe mine. Ne vom cunoaşte însă, ne vom adapta unii cu alţii, pentru că dorim să facem lucruri bune aici.  Fiecare antrenor are ideile lui, modul lui de a gândi jocul de fotbal. Eu încerc să fac lucrurile să meargă din punct de vedere al filosofiei mele. Încercăm să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga meciul cu Botoşani. Va fi dificil, pentru că nu am câştigat de foarte multe ori acolo (n.r. - la Botoşani). Însă dacă abordăm meciul cu încredere putem reuşi un rezultat bun", declarat Corneliu Papură, care a revenit la Craiova pe data de 10 noiembrie, după ce pe 7 mai fusese înlocuit de Cristiano Bergodi.

Craiova are şi ea probleme cauzate de COVID-19. Bancu şi Baiaram se află încă în izolare, după ce au fost testaţi pozitiv, în timp ce Alex Cicâldău s-a vindecat şi este la dispoziţia noului antrenor. Portarul de rezervă, Laurenţiu Popescu, este ultimul jucător din lotul Craiovei infectat cu noul coronavirus. Mihai Bălaşa şi Elvir Koljic sunt cei doi accidentaţi din lotul lui Papură.

STATISTICILE PARTIDEI
  • Universitatea Craiova a câştigat ultimele 3 meciuri jucate cu FC Botoşani
  • În 4 din ultimele 5 meciuri dintre Botoşani şi Craiova, ambele echipe au marcat
  • FC Botoşani are 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri din Liga 1 (o victorie)
  • În 3 din ultimele 5 partide dintre Botoşani şi Craiova s-au înscris peste 2,5 goluri
  • În ultimele 4 meciuri jucate de FC Botoşani ambele echipe au înscris şi au fost peste 2,5 goluri
  • În fiecare dintre ultimele 5 meciuri jucate de Universitatea Craiova s-a înscris un singur gol
Ți-ai ales pariul? Joacă-l ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie