Depuneri

Care sunt metodele de plată valabile pe site-ul efortuna.ro?

Metodele de depunere valabile pe site-ului efortuna.ro sunt următoarele:

  • Agențiile Fortuna
  • Card bancar (MasterCard/Visa/Maestro)
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Pentru detalii privind limitele de depunere în funcție de fiecare metodă în parte, te rugăm să accesezi secțiunea Metode de plată

Sunt sigure depunerile de bani pe site-ul efortuna.ro?

Da, 100%. Procesatorii noștri de plăți sunt certificați PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) și folosesc cele mai înalte standarde de securitate disponibile pe plan mondial în domeniul plăților online și mobile.

Cum efectuez o depunere prin card bancar?

Te autentifici în contul tău de joc, unde vei regăsi opțiunea „Depunere”. În cazul în care este prima ta depunere și dorești efectuarea acesteia prin intermediul unui card bancar, este necesară înregistrarea cardului tău.

În secțiunea "Depunere" vei regăsi butonul "Înregistrează-ți noul card de credit". Odată completate toate câmpurile, cardul tău este înregistrat în sistemul nostru și poți face depunerea dorită în contul tău efortuna.ro.

Ce înseamnă codul CVV2 și unde il pot găsi?

Codul CVC sau codul CVV2 reprezintă codul de securitate al cardului tău. Acest cod se regăsește pe spatele cardului tău, în dreptul semnăturii și este format din trei cifre. Există posibilitatea ca pe spatele cardului tău bancar să se regăsească două grupuri de cifre, codul CVV2 fiind cel format din trei cifre.

Am probleme la efectuarea depunerii prin intermediul cardului bancar. Ce fac în acest caz?

Te rugăm să te asiguri că datele cardului bancar au fost înregistrate în mod corect. De asemenea, te rugăm să te asiguri că suma pe care dorești să o depui în contul de joc, este disponibilă și în contul bancar și că ai introdus în mod corect codul CVV ce este format din 3 cifre și este situat pe spatele cardului bancar.

De asemenea, cardul/cardurile înregistrate în contul de joc trebuie să aparțină titularului contului de joc. În situația în care cardul are activă opțiunea 3D Secure, va fi necesar să te asiguri că introduci corect codul 3D Secure primit din partea băncii emitente a cardului, prin intermediul SMS-ului, pe numărul de telefon înregistrat la crearea contului bancar.

Cum pot efectua o depunere folosind platforma pentru mobil efortuna.ro?

Poți efectua cu ușurință tranzacții în/din contul tău efortuna.ro folosind un telefon mobil cu sistem Android sau iOS. Astfel, este necesar să accesezi mai întâi platforma online, apoi dă click pe bara de deschidere a meniului principal din stânga sus și vei putea accesa secțiunea „Contul Meu” unde se regăsește și opțiunea de depunere..

Cum efectuez o depunere prin intermediul agențiilor Fortuna?

Pentru a efectua o depunere prin intermediul agențiilor Fortuna, trebuie să mergi într-o agenție stradală Fortuna unde este necesar să precizezi operatorului prezent în agenție faptul că dorești să efectuezi o depunere online și să îi prezinți actul de identitate pentru identificarea contului de joc.

După ce depunerea a fost efectuată, banii vor fi vizibil instant în soldul contului de joc..

Cum efectuez o depunere prin PaySafeCard?

Alimentarea contului prin PaySafeCard se face prin intermediul unui PIN. După cumpărarea PIN-ului, poți transfera fonduri în contul efortuna.ro.

Pentru a depune bani prin PaySafeCard, trebuie să completezi suma pe care dorești să o depui, iar apoi să faci click pe "Depune". Vei fi redirecționat către site-ul „My Paysafecard", unde trebuie să te înregistrezi sau să te loghezi în contul tău de la PaySafeCard și să urmezi instrucțiunile pentru finalizarea depunerii.

Vei fi redirecționat către website-ul PaySafeCard, unde va trebui să urmezi instrucțiunile. După finalizarea acestei operațiuni, valoarea va fi creditată în contul tău efortuna.ro.

Depunerile sunt efectuate imediat și nu sunt percepute taxe pentru utilizarea acestei metode. Pentru a localiza cel mai apropiat punct de vânzare, a cumpăra PIN-uri online sau pentru informații suplimentare, te rugăm să accesezi www.paysafecard.com.

Cum efectuez o depunere prin Skrill?

Pentru a depune bani folosind Skrill, trebuie ca adresa de email a contului Skrill să fie aceeași cu adresa de mail folosită la înregistrarea contului tău efortuna.ro. Completează suma și vei fi redirecționat către pagina Skrill, unde va trebui să te loghezi în cont și să confirmi plata.

Cum efectuez o depunere prin Neteller?

Pentru a efectua o depunere folosind Neteller, trebuie să introduci ID-ul tău Neteller, ID-ul de siguranță și suma pe care dorești să o depui. Dă click pe butonul "Depunere" și finalizează depunerea. Vei fi redirecționat către pagina Neteller, unde va trebui să te loghezi și să confirmi depunerea.

Sunt percepute comisioane pentru depunere?

efortuna.ro nu percepe comisioane pentru depunere sau retragere, însă banca emitentă poate percepe anumite comisioane pentru care noi nu se asumăm nicio răspundere. Înainte de a efectua o depunere prin intermediul cardului bancar, te rugăm să te asiguri că ai luat la cunoștință care sunt comisioanele pe care le va percepe banca emitentă a cardului tău bancar pentru tranzacțiile online.

În ce monedă pot să îmi alimentez contul?

efortuna.ro acceptă plăți exclusiv în RON. În situația în care cardul tău bancar este în valută, conversia valutară va fi efectuată de banca emitentă a cardului tău și va fi suportată de către tine.

Există limite la depunere impuse de legislația în vigoare?

În cazul în care nu ai efectuat procesul de verificare al identității, te rugăm să te asiguri că suma totală depusă în contul de joc, nu depășește suma de 880 RON deoarece aceasta este limita superioară de depunere impusă de legislația din România ce reglementează site-urile de jocuri de noroc. Pentru orice fel de erori întâmpinate la efectuarea unei depuneri, nu ezita să ne contactezi.

Cum pot să schimb cardul de credit/debit înregistrat cu un altul?

Te autentifici în contul tău și selectezi secțiunea "Depunere". Aici vei găsi butonul "Înregistrează-ți noul card de credit". Odată completate toate câmpurile, cardul tău este înregistrat în sistemul nostru și poți face depunerea dorită în contul tău efortuna.ro. În situația în care ai atins limita maximă de 3 carduri înregistrate este necesar să contactezi „Asistență Clienți” prin intermediul canalelor de comunicare.

Ce înseamnă 3D Secure?

3D Secure reprezintă o metodă de securitate suplimentară implementată pentru siguranța tranzacțiilor online. Prin intermediul serviciului 3D Secure, o tranzacție va fi încheiată doar în momentul în care tu, ca titular de card bancar, introduci codul în momentul în care faci depunerea.

Codul 3D Secure poate fi, în funcție de opțiunea aleasă de tine la crearea cardului tău bancar:

  • o parolă unică înregistrată de tine la banca emitentă a cardului tău bancar
  • un cod unic generat pentru fiecare tranzacție, cod ce ți se va transmite prin intermediul SMS-ului. Te rugăm să reții că acesta va fi tot timpul transmis de către banca ta emitentă către numărul de telefon înregistrat în baza de date a băncii emitente. Un cod unic 3D Secure este valabil doar 10 minute de la generarea acestuia, iar până la introducerea acestuia tranzacția ta nu va fi acceptată.