MAXIKOMBI

Ce este un pariu MAXIKOMBI?

Pariul MAXIKOMBI reprezintă un bilet ce îți oferă posibilitatea de a efectua mai multe variante de câștig. Precum un pariu sistem, pariul MAXIKOMBI îți oferă posibilitatea de selecta un număr minim de evenimente câștigătoare din numărul total de evenimente alese pe biletul tău de pariuri, astfel biletul tău de pariuri va fi compus din mai multe pariuri SOLO și AKO.

Un bilet MAXIKOMBI nu este disponibil pentru secțiunea de pariuri live a platformei.

Un bilet MAXIKOMBI este format din mai multe grupuri de evenimente. Te rugăm să reții că un astfel de bilet are următoarele limitări:

 • Minim 2 grupuri și maxim 13 grupuri
 • Minim 2 și maxim 70 evenimente totale pe bilet

Te rugăm să reții că pentru acest tip de pariu nu este disponibilă opțiunea de plată anticipă, denumită Early Cashout. Pentru a plasa un pariu MAXIKOMBI este necesar să se regăsească pe biletul tău de pariuri evenimentele dorite iar ulterior să selectezi opțiunea de bilet MAXIKOMBI, din colțul din dreapta-sus a biletului tău de pariuri.

După ce ai selectat această opțiune, evenimentele tale vor fi divizate în mai multe grupuri. Un grup de evenimente poate conține minim 1 eveniment și maxim 69, atât timp cât nu se depășește numărul maxim de 70 de evenimente pe bilet. Cu ajutorul grupurilor ai posibilitatea de a selecta sistemul de pariere pe care îl dorești pentru un anumit bilet de pariuri, pariul tău reprezentând astfel un pariu pe combinațiile de grupuri câștigătoare. Astfel, acest tip de pariu îți oferă și posibilitatea de a efectua un bilet sistem prin cumularea mai multor pariuri AKO, fiecare pariu AKO fiind reprezentat de un grup.

Care este mecanismul acestui tip de pariu?

În cadrul unui bilet MAXIKOMBI, pariul tău va fi efectuat pe numărul de grupuri câștigătoare ale biletului tău de pariuri, indiferent de numărul de evenimente alocate fiecărui grup în parte. În situația în care dorești se selectezi doar anumite grupuri de combinații, tot ceea ce trebuie să faci este să te asiguri că nu alegi o miză pentru acel grup.

Pentru ca un grup să fie considerat câștigător este necesar ca toate evenimentele alocate grupului respectiv să fie validate ca fiind câștigătoare. Te rugăm să reții că în situația în care un eveniment ce se regăsește într-un grup primește cotă 1.00, acesta este considerat câștigător însă cota totală a grupului și a întregului bilet de pariuri va fi recalculată.

EXEMPLU:

În cazul în care biletul tău are 3 grupuri, ai alocate opțiunile 1/3, 2/3 și 3/3 reprezentând în total 7 combinații, astfel:

 • Pentru opțiunea 1/3 este necesar să fie câștigător cel puțin un grup dintre cele 3 pentru ca biletul să fie câștigător, astfel vor fi generate 3 combinații câștigătoare posibile
 • Pentru opțiunea 2/3 este necesar să fie minim 2 grupuri câștigătoare pentru ca biletul să fie câștigător, astfel vor fi generate 3 combinații posibile
 • Pentru opțiunea 3/3 este necesar să fie câștigătoare toate 3 grupurile pentru ca biletul să fie câștigător, astfel fiind generată o singură combinație

În cazul în care pentru biletul de pariuri din exemplu dorești să alegi doar opțiunile 2/3 și 3/3, trebuie să te asiguri că pentru grupul 1/3 nu ai alocată nicio sumă ca miză.

Ce reprezintă grupul T?

Față de cele 13 grupuri de evenimente indicate prin litere de la A la M, pe acest bilet de pariuri ai posibilitatea de a selecta și Grupul T.

Grupul T este atribuit doar pentru evenimentele fixe, astfel că, indiferent de combinațiile alese de tine, în cazul în care grupul T va fi necâștigător, tot biletul de pariuri va fi considerat ca fiind necâștigător.

Pentru un bilet de pariuri ce conține grupul T, acesta nu va fi luat în considerare pentru sistemul de pariere ales.

EXEMPLU:

Pentru un bilet de pariuri cu grupurile A,B,C și T și un sistem de pariere ca 2 dintre cele 3 grupuri să fie câștigătoare, variantele câștigătoare sunt: AB+T,AC+T și BC+T.

Cum pot muta un eveniment în alt grup?

În dreptul fiecărui eveniment regăsit pe biletul tău de pariuri vei avea la dispoziție opțiunea de a-l muta în grupul dorit iar dreptul fiecărui grup ți se va afișa numărul total de evenimente din grupul respectiv precum și cota totală a acestuia.

De asemenea, Fortuna vine în ajutorul tău, puându-ți la dispoziție opțiunea de ”Super-bilet” ce te poate ajuta în navigarea ușoară printre grupurile biletului de pariuri.

Cum pot introduce miza?

Fortuna îți pune la dispoziție un sistem complex de introducere a mizei pentru acest timp de pariu, astfel ai posibilitatea de a alege miza pentru fiecare combinație, pentru fiecare grup de combinații sau poți alege miza totală a biletului. Indiferent de modalitatea de inserare a mizei, este necesar să reții că oricum ar fi divizată miza ta totală, nu vei putea plasa o miză mai mică de 0.01 per combinație.

 1. Miza per combinație
 2. Dacă optezi pentru această facilitate, trebuie să știi că în câmpul dedicat mizei vei introduce miza unei singure combinații. Este necesar să reții că miza minimă per combinație este 0.2 lei. În funcție de miza introdusă de tine în câmpul desemnat, ți se va afișa miza grupului precum și miza totală.

  De asemenea, ai posibilitatea de a introduce mize de combinații diferite pentru fiecare dintre grupurile biletului tău de pariuri.

  EXEMPLU :

  Pentru un bilet de pariuri cu 3 grupuri (A, B și C), la inserarea mizei de 12.5 lei pentru fiecare combinație, se va calcula miza atribuită fiecărui grup de combinații, astfel că pentru 1/3 (reprezentând 3 combinații) va fi o miză totală a grupului de 37.5 lei și o miză totală a biletului de 87.5 lei (reprezentând 7 combinații).

 3. Miza per grup de combinații
 4. Ai posibilitatea de a seta miza pentru fiecare grup de combinații în parte, miza per combinație fiind rezultată din împărirea mizei alease la numărul de combinații aferente grupului respectiviar suma mizelor aferente grupurilor de combinații ale biletului tău de pariuri fiind suma ce va fi achitată de tine la plasarea pariului.

 5. Miza totală a biletului
 6. Dacă introduci miza totală a biletului de pariuri, aceasta va fi divizată în mod egal între grupurile și combinațiile aferente biletului tău de pariuri. În momentul în care ai ales miza maximă a biletului tău de pariuri, vei avea posibilitatea de a edita miza combinațiilor sau ale grupurilor dar cuantumul acestora nu va depăși miza totală a biletului stabilită de tine.

  În acest sens vei avea posibilitatea de a aloca fondurile tale în funcție de încrederea acordată șansei de câștig a fiecărui grup în parte.

Te rugăm să reții că în situația în care alegi să utilizezi introducerea mizei totale a biletului, aceasta va fi divizată în mod automat pentru toate combinațiile SOLO și AKO ale biletului de pariuri astfel că, înainte de plasarea pariului, te rugăm să te asiguri că ai miza divizată doar pentru combinațiile dorite de tine.

Cum pot vedea câștigul minim și maxim al biletului?

Fortuna îți oferă posibilitatea de a vizualiza toate combinațiile de câștig atribuite biletului tău MAXIKOMBI înainte de plasarea acestuia.

Prin selectarea rubricii ”Defalcări” afișată în colțul din stânga-sus a biletului tău de pariuri vei avea posibilitatea de a vizualiza câștigul minim și maxim în funcție de numărul de evenimente pierdute în secțiunea ERORI, iar in secțiunea COMBINAȚII îți sunt afișate cota și câștigul posibil pentru fiecare combinație în parte.

O altă metodă prin care ai posibilitatea de a parcurge aceste informații este prin selectarea opțiunii ”previzualizare bilet” ce se regăsește în colțul din dreapta-sus a biletului tău de pariuri.

În această secțiune vei avea posibilitatea de a revizui biletul tău de pariuri iar în secțiunea ”Erori/Combinație”,prin selectarea rubricii ERORI, ai posibilitatea de a vizualiza câștigul minim și maxim în funcție de numărul de evenimente pierdute.

În aceeași secțiune, printr-un click pe ”Combinații” vei putea vizualiza fiecare combinație a biletului tău de pariuri, miza atribuită, cota și potențialul câștig pentru fiecare dintre acestea.