Istoric Pariuri

În situația în care ai pariuri deschise ce au fost plasate înainte de actualizarea platformei sau dorești să revizuiești validarea acestor pariuri, te rugăm să accesezi Contul tău de joc din colțul din stânga-sus a paginii iar in secțiunea Sumar vei regăsi secțiunea Arhivă pariuri unde poți revizui tot istoricul.

Dacă accesezi site-ul de pe platforma mobilă, te rugăm să accesezi Contul tău de joc din meniul din stânga-sus a ecranului si accesează secțiunea Istoric pariuri unde vei regăsi rubrica Arhivă pariuri.

.

Pentru a vedea pariurile plasate de tine pe noua platformă, precum și statusul acestora, te rugăm să accesezi Contul tău printr-un click pe numele tău de utilizator din colțul din dreapta-sus a paginii. Aici vei avea posibilitatea de a accesa secțiunea Istoric pariuri unde, în funcție de tipul de pariu plasat de tine, ai posibilitatea de a vizualiza:

  1. istoric pariuri prematch – unde sunt detaliate toate pariurile din secțiunea Pariază online
  2. istoric pariuri LIVE – unde sunt detaliate toate pariurile din secțiunea Pariază LIVE

În cadrul celor două istoricuri vei avea posibilitatea de a filtra biletele de pariuri din contul tău de joc în funcție de statusul acestora, platforma pe care au fost plasate (desktop sau mobil) sau chiar într-un anumit interval de timp

Statusurile biletelor de pariuri pe baza cărora poți filtra oferta de pariere sunt:

  1. Plătit - acest status este afișat pentru un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind câștigător iar suma aferentă a fost atribuită contului tău de joc. Acest status este reprezentat de o pictogramă verde
  2. Pierdut - acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind necâștigător. Acest status este reprezentat de o pictogramă de culoare roșie.
  3. Pariat - acest status reprezintă un bilet de pariuri plasat ce a nu fost încă validat. Acest status este reprezentat de o pictogramă de culoare gri.
  4. Plătit anticipat -acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost închis la alegerea ta, prin intermediul opțiunii Early Cashout. Acest status este reprezentat printr-o pictogramă galbenă.