Live

Cum pot plasa un pariu live?

Pentru a plasa un pariu pre-meci este necesar să accesezi secțiunea Pariază Live a site-ului, de unde îți poți selecta evenimentul sau evenimentele dorite și ulterior să plasezi biletul de pariuri cu miza dorită.

Te rugăm să reții că pentru secțiunea LIVE, sunt disponibile pentru pariere doar biletele SOLO și AKO.

De asemenea, în secțiunea LIVE a site-ului, ai posibilitatea de opta pentru acceptarea sau nu a modificărilor de cotă înainte de a plasa biletul de pariuri

Pot combina pariuri pre-meci cu pariuri live?

Te informăm că pe platforma Fortuna.ro nu vei avea posibilitatea de a combina evenimentele din secțiunea pre-meci cu cele din secțiunea de evenimente live pe un singur bilet de pariuri, un bilet de pariuri putând să conțină doar evenimente din secțiunea pre-meci sau doar din secțiunea live a platformei.

Care este miza minimă pentru un pariu?

Miza minimă acceptată pe platforma Fortuna.ro este de 1 RON, însă te rugăm să reții că există posibilitatea ca anumite evenimente sau combinații de evenimente să solicite o miză mai mare decât cea selectată de tine.

În situația în care miza minimă acceptată pe bilet nu corespunde cu miza plasată de tine, vei fi notificat prin intermediul unui mesaj iar miza biletului va fi modificată în miza minimă acceptată pe bilet. Ulterior, dacă ești de accord cu minza propusă, vei putea plasa biletul de pariuri dorit.

Cum pot vedea pariurile mele?

Pentru a vedea pariurile plasate de tine precum și statusul acestora, te rugăm să accesezi Contul tău printr-un click pe numele tău de utilizator din colțul din dreapta-sus a paginii. Aici vei avea posibilitatea de a accesa secțiunea Istoric pariur unde, în funcție de tipul de pariu plasat de tine, ai posibilitatea de a vizualiza:

  1. istoric pariuri prematch – unde sunt detaliate toate pariurile din secțiunea Pariază online
  2. istoric pariuri LIVE – unde sunt detaliate toate pariurile din secțiunea Pariază LIVE

În cadrul celor două istoricuri vei avea posibilitatea de a filtra biletele de pariuri din contul tău de joc în funcție de statusul acestora, platforma pe care au fost plasate (desktop sau mobil) sau chiar într-un anumit interval de timp

Statusurile biletelor de pariuri pe baza cărora poți filtra oferta de pariere sunt:

  1. Plătit - acest status este afișat pentru un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind câștigător iar suma aferentă a fost atribuită contului tău de joc. Acest status este reprezentat de o pictogramă verde
  2. Pierdut - acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind necâștigător. Acest status este reprezentat de o pictogramă de culoare roșie.
  3. Pariat - acest status reprezintă un bilet de pariuri plasat ce a nu fost încă validat. Acest status este reprezentat de o pictogramă de culoare gri.
  4. Plătit anticipat -acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost închis la alegerea ta, prin intermediul opțiunii Early Cashout. Acest status este reprezentat printr-o pictogramă galbenă.

Cum pot filtra oferta de pariere pentru secțiunea LIVE?

Fortuna îți oferă posibilitatea de a filtra oferta de pariere în funcție de preferințele tale, astfel că poți ordona toate evenimentele în ordine alfabetică sau poți alege să fie ordonate în fincție de ora de începere a evenimentelor

Cum pot identifica evenimentele ce vor fi difuzate prin intermediul Stream-ului LIVE?

Fortuna îți pune la dispoziție în secțiunea Pariază LIVE de Streaming Live. Acest Stream îți oferă posibilitatea de a vizualiza evenimentele în timp ce se desfășoară.

Stream-ul este disponibil doar pentru o parte dintre evenimentele disponibile în oferta de pariere LIVE, aceste evenimente fiind evidențiate printr-o pictogramă a butonului PLAY.

De asemenea, ai posibilitatea de a filtra oferta de pariere astfel încât să ți se afișeze doar evenimentele din secțiunea LIVE ce sunt însoțite de această opțiune

Ce reprezintă Chat-ul disponibil în secțiunea LIVE?

În secțiunea LIVE a platformei, ți se pune la dispoziție un chat ce îți permite să comunici cu alți jucători ai platformei, să împărtășești cu aceștia opiniile tale referitoare la evenimente precum și biletele tale de pariuri. De asemenea, tot aici poți vizualiza biletele de pariuri împărtășite de alți jucători.

Cum pot utiliza secțiunea de Favorite a secțiunii LIVE?

Secțiunea de Favorite îți oferă posiblitatea de a selecta anumite evenimente ce se regăsesc în oferta de LIVE a platformei pentru a le cumula într-un, astfel venind în ajutorul tău la plasarea rapidă a biletelor

Pentru a adăuga un eveniment în secțiunea de Favorite, este necesar să apeși steluța dosponibilă îb dreptul evenimentului dorit

După ce ți-ai ales toate evenimentele ce dorești să se regăsească în secțiunea de Favorite, poți selecta această secțiune. Ulterior, toate evenimentele selectate de tine vor fi afișate, acestea fiind divizate în funcție de sport.