Ghid de pariere

Cum pot să imi filtrez oferta de pariere afișată?

Fortuna îți oferă posibilitatea de a filtra oferta de pariere astfel încât să poți vizualiza doar evenimentele ce se încadrează în cerințele tale. Pe lângă opțiunea de a vedea oferta pe zile sau pe sport, Fortuna îți oferă posibilitatea de a selecta intervalul orar de începere a evenimentelor precum și cotele dorite.

De asemenea, în cazul în care cauți un eveniment, ai posibilitatea de a utiliza câmpul de căutare care îți va afișa toate evenimentele, din toatesporturile, care conțin selecția menționată.

Am posibilitatea de a ordona oferta de pariere?

Ai posibilitatea de a ordona oferta de pariere în funcție de cote, prin așezarea evenimentelor în ordine crescătoare sau descrescătoare. De asemenea, ai posibilitatea de a ordona oferta în ordine alfabetică.

Cum pot plasa un pariu pre-meci?

Pentru a plasa un pariu pre-meci este necesar să accesezi secțiuneaPariază Online a site-ului, de unde îți poți selecta evenimentul sau evenimentele dorite și ulterior să plasezi biletul de pariuri cu miza dorită.

Cum pot plasa un pariu live?

Pentru a plasa un pariu pre-meci este necesar să accesezi secțiuneaPariază Live a site-ului, de unde îți poți selecta evenimentul sau evenimentele dorite și ulterior să plasezi biletul de pariuri cu miza dorită.

Ce tipuri de bilete de pariuri sunt disponibile pe platforma Fortuna.ro?

Te informăm că platforma Fortuna.ro îți pune la dispoziție următoarele tipuri de bilete de pariuri:

  1. SOLO - este un bilet de pariuri ce conține un singur eveniment. În cazul în care pronosticul ales de tine este corect, biletul va fi considerat ca fiind câștigător iar suma aferentă va fi transferată în soldul contului tău de joc.
  2. AKO - este un bilet de pariuri ce poate conține între 2 și 70 de evenimente. Pentru ca acest bilet să fie câștigător, este necesar ca toate pronosticurile alese să fie corecte.
  3. MAXIKOMBI - este un bilet de pariuri format din mai multe bilete SOLO și/sau AKO ce îți dă posibilitatea de a selecta numărul de evenimente minime ce trebuie să fie alese corect pentru a genera un câștig. Pentru detaliile privind acest tip de pariu, te rugăm să accesezi pagina dedicată a pariului MAXIKOMBI
  4. DOMINO - este un bilet de pariuri combinat din mai multe bilete SOLO și/sau AKO ce îți oferă posibilitatea de a crește treptat câștigurile aferente biletului tău de pariuri. Pentru detalii privind acest tip de pariu, te rugăm să accesezi pagina dedicată a pariului DOMINO
Te rugăm să reții că pentru secțiunea de pariuri live a platformei Fortuna.ro sunbt disponibile doar tipurile de bilete SOLO și AKO.

Cum pot vedea toate tipurile de pariuri disponibile pentru un eveniment de pariere?

Te informăm că platforma Fortuna.ro îți va detalia în oferta inițială doar o parte a pronosticurilor disponibile pentru evenimentul respectiv. Pentru a putea vizualiza toate pronosticurile disponibile pentru un anumit eveniment, te rugăm să faci un click pe cifra ce este afișată în coloana ”mai multe”. Ulterior ți se vor detalia opțiunile puse la dispoziție.

Pot combina pariuri pre-meci cu pariuri live?

Te informăm că pe platforma Fortuna.ro nu vei avea posibilitatea de a combina evenimentele din secțiunea pre-meci cu cele din secțiunea de evenimente live pe un singur bilet de pariuri, un bilet de pariuri putând să conțină doar evenimente din secțiunea pre-meci sau doar din secțiunea live a platformei.

Care este miza minimă pentru un pariu?

Miza minimă acceptată pe platforma Fortuna.ro este de 1 RON, însă te rugăm să reții că există posibilitatea ca anumite evenimente sau combinații de evenimente să solicite o miză mai mare decât cea selectată de tine.

De asemenea, pentru pariul de tip MAXIKOMBI miza minimă pentru o combinație este 0.01 lei, astfel că, în funcție de combinațiile avute pe binet, miza minimă totală poate diferi.

În situația în care miza minimă acceptată pe bilet nu corespunde cu miza plasată de tine, vei fi notificat prin intermediul unui mesaj iar miza biletului va fi modificată în miza minimă acceptată pe bilet. Ulterior, dacă ești de acord cu miza propusă, vei putea plasa biletul de pariuri dorit.

Care este miza maximă pe care o pot plasa pe un bilet de pariuri?

Te informăm că nu există o miză maximă generală acceptată însă te rugăm să reții că miza maximă va fi determinată de biletul de pariuri compus de tine, aceasta fiind influențată de câștigul maxim acceptat de Fortuna.ro, respectiv 500.000 RON, conform Termenilor și Condițiilor de accesare a platformei.

În momentul în care vei introduce o miză mai mare decât miza acceptată pe biletul tău de pariuri, aceasta va fi modificată în mod automat și vei fi notificat prin intermediul unui mesaj afișat direct pe biletul de pariuri.

Care este câștigul maxim pe care il pot avea pe un bilet de pariuri?

Conform Termenilor și Condițiilor de accesare a platformei, câștigul maxim posibil pe un bilet de pariuri este de 500.000 RON iar acest câtșig maxim poate influența acceptarea mizei dorite de tine la plasarea unui bilet de pariuri.

Se poate modifica cota unui eveniment între momentul în care o selectez și momentul plasării pariului în secțiunea pre-meci?

Te rugăm să reții că oferta de pariere pusă la dispoziție poate suferi modificări însă, în situația în care ai selectat un eveniment cu o anumită cotă iar aceasta este modificată în ofertă înainte ca tu să plasezi cu succes biletul de pariuri, în momentul în care vei apăsa butonul ”Pariază acum”, vei fi notificat printr-un mesaj de modificarea de cotă. Dacă esți de acord cu noua cotă, va fi necesar să apeși din nou pe butonul ”Pariază acum”.

Cum știu dacă pariul meu a fost acceptat?

După ce ai ales toate pronosticurile dorite, ai introdus miza și ai apăsat butonul Pariază acum, vei fi notificat prin cadrul unui mesaj de tip pop-up că biletul tău de pariuri a fost palsat cu succes. De asemenea, tot în cadrul acestui mesaj de tip pop-up vei putea opta pentru păstrarea selecțiilor pe un bilet de pariuri pentru crearea unui viitor bilet de pariuri.

Am plasat un pariu din greșeală. Pot să îl anulez?

Te informăm că opțiunea de anulare a unui pariu acceptat nu este posibilă pe platforma online Fortuna.ro astfel că rugăm să te asiguri că toate pariurile plasate de tine coincid cu selecțiile dorite înainte de a apăsa butonul Pariază acum.

Pot să modific pronosticurile selectate pe un pariu?

În situația în care nu ai plasat încă biletul tău de pariuri, ai posibilitatea de a modifica pronosticul ales printr-un click pe cota aleasă. Ți se va detalia o listă cu pronosticurile principale din care poți alege.

Referitor la un bilet de pariuri deja plasat, te informăm că toate biletele de pariuri existente în contul tău de joc pot fi plasate doar de către tine, Fortuna.ro neavând posibilitatea de a aduce modificări la pronosticurile alese de tine pe un bilet de pariuri, astfel că te rugăm să te asiguri, la plasarea pariului, că toate informațiile introduse sunt corecte, deoarece nu există posibilitatea de a fi modificate ulterior

Cum pot vedea pariurile mele?

În situația în care ai pariuri deschise ce au fost plasate înainte de actualizarea platformei sau dorești să revizuiește validarea acestor pariuri, te rugăm să accesezi Contul tău de joc din colțul din stânga-sus a paginii iar in secțiunea Sumar vei regăsi secțiunea Arhivă pariuri unde poți revizui tot istoricul.

Pentru a vedea pariurile plasate de tine precum și statusul acestora, te rugăm să accesezi Contul tău printr-un click pe numele tău de utilizator din colțul din dreapta-sus a paginii. Aici vei avea posibilitatea de a accesa secțiunea Istoric pariuri unde, în funcție de tipul de pariu plasat de tine, ai posibilitatea de a vizualiza:

  1. istoric pariuri prematch – unde sunt detaliate toate pariurile din secțiunea Pariază online
  2. istoric pariuri LIVE – unde sunt detaliate toate pariurile din secțiunea Pariază LIVE

În cadrul celor două istoricuri vei avea posibilitatea de a filtra biletele de pariuri din contul tău de joc în funcție de statusul acestora, platforma pe care au fost plasate (desktop sau mobil) sau chiar într-un anumit interval de timp

Statusurile biletelor de pariuri pe baza cărora poți filtra oferta de pariere sunt:

  1. Plătit - acest status este afișat pentru un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind câștigător iar suma aferentă a fost atribuită contului tău de joc. Acest status este reprezentat de o pictogramă verde
  2. Pierdut - acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind necâștigător. Acest status este reprezentat de o pictogramă de culoare roșie.
  3. Pariat - acest status reprezintă un bilet de pariuri plasat ce a nu fost încă validat. Acest status este reprezentat de o pictogramă de culoare gri.
  4. Plătit anticipat -acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost închis la alegerea ta, prin intermediul opțiunii Early Cashout. Acest status este reprezentat printr-o pictogramă galbenă.

Cum pot vedea rezultatele evenimentelor?

Fortuna.ro îți pune la dispoziție posibilitatea de a verifica rezultatele și statisticile evenimentelor. Aceste secțiuni se regăsesc în meniul secundar aferent paginilor Pariază Online și Pariază LIVE

Te rugăm totuși să reții că toate informațiile afișate în aceaste secțiuni sunt transmise de către furnizori terți și există posibilitatea de a exista întârzieri în actualizarea rezultatelor. De asemenea, toate evenimentele vor fi validate în conformitate cu rezultatele oficiale ale eveenimtelor.

Ce înseamnă un pariu instant?

Pariul instant este o facilitate pusă la dispoziție pentru tine în cadrul aplicației mobile Fortuna.ro. Pentru a accesa un pariul instant este necesar să ții apăsat pe cota ce dorești să pariază și ți se va deschide biletul de pariuri pentru plasare.

Practic, această facilitate îți oferă posibilitatea de a plasa un bilet de pariuri din exact 2 click-uri.

Pentru a utiliza această facilitate la capacitatea sa maximă, te sfătuim să accesezi secțiunea Contul meu printr-un click pe numele tău de utilizator din colțul din dreapta-sus a ecranului, alege Setări – Setări preferințe de pariere și aici poți introduce valoarea mizelor rapide pe care le poți utiliza ulterior.Practic, această setare îți va delimita miza minimă ca fi inseră în mod automat în momentul în care dorești să plasezi un pariu instant, miză pe care, dacă dorești, o vei putea modifica ulterior