Early Cashout

Ce înseamnă Early Cashout?

Opțiunea de Early Cashout îți oferă posibilitatea de a încasa un pariu în desfășurare înainte ca toate evenimentele de pe biletul tău de pariuri să fie validate. Această opțiune, în momentul în care o folosești iei, îți oferă garantat o parte din eventualul câștig sau din miza inițială plasată pe biletul de pariuri.

Care sunt condițiile de accesare ale opțiunii Early Cashout?

Opțiunea de early Cashout poate fi utilizată doar în momentul în care este afișată pe biletul tău de pariuri. De asemenea, te rugăm să reții că există anumite condiții generale, astfel că:

  • Early Cashout este disponibil doar pentru pentru biletele de pariuri de tip SOLO sau AKO
  • biletul trebuie să aibă cel puțin un eveniment nevalidat sau ce este în desfășurare
  • biletul nu poate conține niciun meci pierdut
  • opțiunea Early Cashout trebuie să fie oferită și acceptată de Fortuna pentru toate evenimentele ce se regăsesc pe biletul tău de pariuri
  • dacă opțiunea Early Cashout e valabilă, vei fi informat în privința sumei disponibile și va trebui să confirmi activarea acestei opțiuni

Cum pot vizualiza dacă un bilet de pariuri este eligibil pentru a utiliza Early Cashout?

În momentul în care opțiunea de Early Cashout este disponibilă pe un bilet de pariuri, vei observa un cîmp în care ți se va afișa suma ce ți se va returna în situația în care optezi pentru plata anticipată a biletului.

În situația în care această opțiune nu este disponibilă petru biletul tău de pariuri, pe biletul tău de pariuri va fi afișat mesajul ”Cashoul indisponibil”

Cum aflu suma ce o voi primi dacă închid un pariu prin intermediul opțiunii de Early Cashout?

În momentul în care opțiunea Early Cashout este disponibilă pentru biletul tău de pariuri, ți se va afișa suma ce va fi creditată în contul tău de joc în situația în care dorești să optezi pentru plata anticipată a pariului, este necesar să faci click pe butonul afișat.

Cum pot închide un pariu cu Early Cashout?

Pentru a închide un bilet ce are opțiunea de Early Cashout disponibilă, este necesar să apeși pe butonul verde pe care îți este afișat suma ce va fi achitată. După apăsarea butonului, ți se va solicita confirmarea închiderii pariului

În momentul în care închiderea pariului a fost realizată, vei fi notificat prin intermediul unui mesaj de tip pop-up în acest sens.

Te rugăm să reții că, în situația în care valoarea afișată se va modifica până în momentul în care vei confirma închiderea pariului, această acțiune nu se va finaliza iar pariul va ramane deschis.

În situația în care dorești închiderea pariului, indiferent de modificările aduse valorii de Early Cashout, va fi necesar să bifezi secțiunea ”Acceptă toate modificările valorii plății anticipate”, afișată în partea de jos a mesajului de confirmare.

Te rugăm să reții că o dată aleasă opțiunea Early Cashout, biletul de pariuri va fi considerat încheiat astfel că, indiferent de rezultatul final al evenimentelor alese de tine după ce pariul a fost închis, această opțiune nu va putea fi anulată, fiind o acțiune ireversibilă.

Cum pot vedea dacă un bilet de pariuri a fost închis cu opțiunea Early Cashout?

Pentru a vizualiza dacă un bilet de pariuri a fost achitat anticipat prin intermediul opțiunii Early Cashout, poți accesa rapid secțiunea Biletele mele din secțiunea atribuită lângă secțiunea pentru crearea unui bilet nou de pariuri.

De asemenea, orice bilet ce a fost achitat anticipat prin intermediul opțiunii Early Cashout este semnalat printr-o ștampilă specifică afișată pe biletul de pariuri.

Aceeași vizibilitate asupra statusului unui bilet plătit anticipat este regăsită în secțiunea Istoric pariuri di contul tău de joc. Tot în această secțiune ai posibilitatea de a filtra istoricul biletelor afișate în funcție de statusul Early Cashed Out