Loterii Internaționale

Unde găsesc pariurile loto?

Întreaga ofertă de pariere loto se găsește la secțiunea Loto ce poate fi accesată de pe orice pagină a site-ului sau la acest link: efortuna.ro/loto

Pe ce loterii pot paria?

În oferta de pariere loto vei găsi principalele loterii internaționale, înafară de loteria României. Pentru majoritatea loteriilor din ofertă, au loc extrageri la fiecare 5 minute.

Ce tipuri de pariuri sunt pe secțiunea Loto?

Pe loteriile internaționale poți plasa pariuri simple sau de tip sistem.

În cazul pariului simplu, toate numerele alese trebuie să fie extrase ca biletul tău de pariuri să fie câștigător.

În cazul pariului sistem, poți selecta direct de pe bilet tipul sau tipurile de sistem preferate. Pur și simplu bifezi căsuța din dreptul sistemului sau sistemelor dorite, iar miza totală va fi împărțită automat. Pariul de tip sistem îți asigură un câștig chiar dacă nu au fost extrase toate numerele alese de tine.

Cu cât timp înainte de începerea extragerii pot paria?

În cazul loteriilor ce au extrageri la fiecare 5 minute, poți plasa pariul dorit, cu maximum 1 minut înainte de începerea extragerii alese.

Cum pariez pe mai multe loterii?

În conformitate cu regulamentul de pariere loto, nu ai posibilitatea de a alege selecții de la mai multe loterii pentru un singur bilet de pariuri. Astfel, va trebui să plasezi bilete diferite, pentru fiecare loterie pe care dorești să pariezi. De asemenea, reține cu nu poți combina un pariu loto cu un alt eveniment din oferta de pariere a Organizatorului.

Cu toate acestea, ai posibilitatea de a paria pe mai multe extrageri din cadrul aceleiași loterii. Tot ce trebuie să faci este să alegi numerele dorite și să bifezi din partea de jos a ecranului orele extragerilor pentru care vrei să pariezi.

Care este miza minimă acceptată pentru un pariu loto?

Miza minimă ce poate fi folosită la plasarea unui pariu loto este de 1 leu.

Care este câștigul maxim oferit?

Câștigul maxim oferit de Organizator pentru pariurile loto este de 300 000 lei.

Nu a mai avut loc extragerea loto pentru care am pariat. Ce se întâmplă cu biletul meu de pariuri?

Dacă extragerea pentru care ai pariat nu a avut loc în data afișată în oferta de pariere, se va acorda cota 1.00.

Pot folosi Early Cashout pentru un pariu loto?

Această opțiune de închidere a unui pariu nu este disponibilă pentru pariurile loto.

Unde verific biletele mele loto?

Ai posibilitatea de a vizualiza toate biletele tale de pariuri loto accesând ”Contul meu” – ”Istoric pariere” – ”Istoric loto”. Biletele tale vor listate în ordinea plasării lor.

Unde pot vedea rezultate extragerii pe care am pariat?

Rezultatele extragerilor ce au avut loc vor fi publicate la rubrica de rezultate, din partea de jos a paginii loteriei pe care ai pariat.