Regulament

REGULI GENERALE

Prin deschiderea unui cont, se consideră că au fost citite, întelese și acceptate regulile site-ului.

Fortuna.ro își rezervă dreptul de a refuza în totalitate sau parțial orice cerere de pariu pentru orice motiv.

Ne rezervăm dreptul de a închide orice cont, fără obligația de a declara un motiv.

Fortuna.ro își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre regulile publicate în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea titularului de cont de a fi pe deplin informat despre toate regulile înainte de a plasa un pariu.

Prin plasarea unui pariu pe eFortuna.ro, titularul de cont declară acceptarea regulilor noastre, indiferent dacă acestea au fost sau nu citite și înțelese de către persoana respectivă.

Toate prețurile se pot schimba și sunt disponibile până la ora de începere oficială a evenimentului particular în cauză.

În cazurile în care ora de start oficială nu este anunțată, pariurile sunt acceptate până la ora de începere publicată.

Orice pariu care este acceptat după ora de începere publicată sau oficială - altele decât pariurile live - va fi declarat nul.

Pentru evenimentele pentru care nu există un moment de începere oficială, ora de începere publicată va fi considerată ora de începere față de care se va ține cont în plasarea oricărui pariu.

Este responsabilitatea ta să ne informezi imediat în cazul apariției oricărei erori în contul tău în orice pariu sau în orice altă tranzacție.

Orice fonduri/ câștiguri creditate într-un cont în eroare nu sunt disponibile pentru utilizare, și ne rezervăm dreptul de a anula orice tranzacții care implică astfel de fonduri.

eFortuna.ro nu poate fi trasă la răspundere pentru defecțiunea oricărui echipament (amplasat fizic oriunde) care împiedică introducerea de pariuri sau de contact cu birourile noastre.

Toate cererile de pariuri online sunt confirmate de mesajul returnat "pariu acceptat", iar pariul respectiv este afișat imediat în secțiunea "Contul meu".

eFortuna.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pariurile care sunt plasate și nu sunt confirmate de software-ul nostru în modul mai sus prezenat.

eFortuna.ro va accepta doar pariurile făcute cu fonduri disponibile în contul jucătorului.

În cazul în care apare o dispută ce nu poate fi rezolvată de către personalul nostru de Servicii Pentru Clienți, aceasta va fi transmisă conducerii superioare pentru luarea unei decizii. Orice litigii, ce nu pot fi rezolvate reciproc, vor fi trimise către Oficiul Naţional pentru Jocuri De Noroc (ONJN).

În cazul în care există dovezi de cote sau meciuri aranjate, ne rezervăm dreptul de a face pariuri nule sau reținerea plații până la rezultatul oricărei anchete.

Nicio pretenție sau dispută nu va fi luată în considerare după mai mult de 90 de zile de la data înregistrării tranzacției inițiale.

eFortuna.ro se străduiește să asigure o acuratețe completă cu privire la anunțarea, publicarea sau emiterea de prețuri si alte informații referitoare la pariere. Cu toate acestea, în cazul în care apare vreo eroare, nu ne putem asuma responsabilitatea și ne rezervăm dreptul de a corecta erorile evidente. În cazul în care un pariu pre-meci este acceptat în mod greșit, pariul va fi fie anulat, fie va fi afișat la prețul, termenii și condițiile de piață corecte. În cazul acceptării unor pariuri (live) în desfășurare în mod greșit, toate pariurile vor fi anulate.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru erorile de scriere, transmitere și/sau evaluare cu privire la orice Pariu plasat. De asemenea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru incorectitudinea, caracterul incomplet sau inexactitatea informațiilor furnizate prin intermediul Website-ului, inclusiv (fără a se limita la) scorurile și rezultatele în direct (live). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru nefuncționarea vreunui echipament care împiedică plasarea vreunui pariu.

Pentru soluționarea pariurilor duble, triple sau multiple de tip Each Way, pariurile individuale sunt calculate ca pariuri distincte.

În situațiile în care este solicitat un pret, respectivul preț se va aplica selecției jucătorului asupra tuturor pariurilor din biletul de pariuri.

În cazul în care două selecții termină cursa la egalitate (Dead Heat), miza jucătorului va fi împărțită la numărul de participanți. Jucătorul va fi apoi plătit la cote întregi pentru această miză redusă. Restul banilor mizați se va pierde.

Nu sunt permise pariurile multiple similare. Orice astfel de pariuri care sunt acceptate din greșeală vor avea miza împărțită în mod egal între selecții pentru soluționare.

Cotele pentru pariuri multiple speciale sunt oferite pentru o gamă largă de sporturi. Cotele combinate ale selecțiilor vor fi mărite și prezentate ca un singur preț.

În cazul în care una sau mai multe selecții implicate în pariul special este nulă sau oferă ajutor în vederea parierii, pariul va rămâne valabil pentru selecțiile rămase și va fi decontat la prețurile disponibile în momentul în care acesta a fost plasat.

Cu excepția cazului în care sunt menționate cote speciale pe acest website, eEFortuna.ro nu acceptă pariuri multiple atunci când rezultatul unei părți a pariului contribuie la rezultatul celeilalte părți. De exemplu, un pariu scor corect care indică pe Chelsea câștigătoare cu 3-0 și un pariu meci ca Chelsea să iasă câștigătoare – dacă scorecast-ul este corect, atunci al doilea pariu ar fi în mod automat corect. Dacă un astfel de pariu este plasat pe un rezultat greşit, miza jucătorului va fi împărțită în mod egal între pariurile simple separate.

În cazul în care, atunci când este plasat un pariu multiplu online, biletul de pariere conține selecții sau piețe similare, atunci vor fi plasate doar pariurile multiple nesimilare. Acest lucru se va reflecta în miza dvs. Restituirile de bani pot fi revendicate doar în cazul pariurilor valide nesimilare. Dacă aveți dubii privind selecțiile similare, vă rugăm să contactați Serviciul nostru de Relații cu Clienții pentru o explicație completă. Mizele nu pot fi restituite pentru pariurile plasate din greșeală.

Toate pariurile vor fi decontate conform rezultatelor oficiale, cu excepția cazului în cazul se precizează altfel.

Pentru anumite evenimente pot fi disponibile prețuri speciale similare. Acestea vor fi afișate pe paginile text și vor putea fi de asemenea găsite pe website-ul nostru. Toate pariurile speciale vor fi decontate în conformitate cu regulile unice stabilite pentru acel pariu.

Nu puteam garanta că vom plăti sau corecta erorile dacă acestea ne sunt aduse la cunoștință după o perioadă de șase luni de la afișarea rezultatului oficial a ultimei selecții prevăzute pe pariu.

Pariurile pot fi plasate doar pe website-ul eFortuna.ro. Nu sunt acceptate pariurile plasate prin telefon, prin email sau prin poștă.

Atunci când există dovezi că au fost aranjate prețurile, cursele, meciurile sau evenimentele, ne rezervăm dreptul de a reține plata, până la primirea rezultatelor investigațiilor ulterioare și putem declara pariurile respective ca fiind nule.

Atunci când există dovezi că au existat aranjamente sau când există dovezi că au existat mai multe pariuri fiecare conținând aceleași selecții, care au fost plasate de către același inidivid sau de un grup de inidivizi, ne rezervăm dreptul de a solicita daune care să fie transmise în scris departamentului nostru de Relații cu Clienții.

eFortuna.ro își rezervă dreptul de a anula orice tranzacție în cazul în care există persoane fizice suspectate de a acționa în mod conspirativ sau concertat; de exemplu organizații, cluburi sau angajați/ agenți ai altor case de pariuri.

În cazul unei anchete oficiale cu privire la activitatea de pariuri suspecte din jurul unui eveniment, ne rezervăm dreptul de a divulga informații confidențiale către instituțiile oficiale din domeniul sportului sau reprezentanților acestora, cu condiția ca acestea să fie de acord cu păstrarea acestor informații confidențiale.

Pentru pariurile cu numere pare/ impare, zero va fi considerat un număr par.

În cazul în care, din orice motiv, un pariu este acceptat după ce un eveniment a început, va fi acceptat dacă rezultatul final nu este cunoscut și nicio echipă/ participant nu a câștigat niciun avantaj material (de exemplu, un scor, o eliminare pentru cealaltă echipă, etc.) în momentul când a fost plasat pariul.

Pentru orice pariu de tip par/impar, zero va fi întotdeauna considerat un număr par.

Cu excepția cazului în care regulile noastre specifice de sport nu menționează în mod special altceva, dacă, pentru orice meci listat, locul de disputare este schimbat pe terenul echipei vizitatoare, pariurile plasate de pe lista inițială vor fi declarate nule. În cazul în care locul de desfășurare este schimbat oriunde, altul decât cel al oaspeților, pariurile vor rămâne valabile, iar echipa gazdă va fi încă desemnată ca atare.

În cazul în care orice selecție dintr-un pariu multiplu (acumulator), este fie abandonată, anulată, amânată sau declarată nulă, selecția respectivă va fi stabilită la cota de 1,0, în timp ce restul selecțiilor din pariu vor rămâne la fel. Dacă orice selecție, dintr-un multiplu mărit, este fie abandonată, anulată, amânată sau declarată nulă, pariul complet va fi considerat nul și miza va fi rambursată.

Pentru pariuri cu cote fixe, câștigurile sunt calculate în conformitate cu cotele prevăzute sau prețurile afișate la momentul în care pariul este acceptat de către noi.

Câștigurile din pariurile cu cote fixe vor fi creditate în contul tău. Câștigurile nu pot fi transferate, substituite sau răscumpărate pentru orice alt premiu.

PARIURILE MULTIPLE

În scopul de reglementare a oricărui pariu multiplu care este plasat, pariurile individuale sunt calculate ca pariuri distincte.

În cazul în care apare o situație de egalitate (dead heat) în orice eveniment sportiv, miza jucătorului va fi împărțită la numărul total de selecții care sunt implicate în situația respectivă. Miza redusă va fi apoi folosită pentru a calcula pariul jucătorului la cotele complete. Restul mizei va fi pierdută.

În cazul în care aceeași selecție susține câștigarea a două sau mai multe evenimente într-un pariu acumulator, indiferent de orice cote individuale existente, se va aplica o cotă specială combinată. În cazul în care nicio cotă specială combinată nu este disponibilă atunci înregistrarea se va baza pe primele cote disponibile după ce fiecare eveniment a fost finalizat.

Pentru o gamă variată de sporturi, pot fi oferite pariuri speciale multiple. Cotele combinate vor fi majorate față de prețul normal și vor fi prezentate ca având un singur preț.

În cazul în care o selecție este abandonată, anulată, amânată sau declarată nulă în alt mod, întregul pariu va fi declarat nul iar miza va fi rambursată.

În scopul parierii, în cazul în care oricare dintre selecțiile care sunt implicate într-un pariu multiplu sunt declarate nule, pariul va rămâne valabil pentru celelalte selecții și pariurile vor fi decontate la prețurile respective care erau disponibile în momentul plasării pariurilor.

Nu acceptăm Pariuri multiple dacă rezultatul unei părți a Pariului poate contribui la rezultatul altei părți, cu excepția cazului în care sunt menționate cote speciale. Dacă un astfel de Pariu a fost plasat din greșeală, miza va fi împărțită în mod egal între Pariurile single similare separate.

Dacă plasați un Pariu pe Website iar biletul de pariere conține selecții sau piețe similare, vor fi plasate doar pariurile multiple nesimilare. Acest lucru va fi reflectat în miza totală a pariurilor tale. Doar câștigurile din pariurile valide, nesimilare pot fi revendicate. Pentru orice fel de dubii dacă selecțiile alese de tine sunt similare sau nu, te rugăm să contactați departamentul nostru de Relații cu Clienții pentru a primi o explicație completă. Mizele pariurilor plasate din greșeală nu vor fi restituite.

PARIURILE HANDICAP

Un handicap va fi alocat unei echipe sau unui jucător pe baza punctelor lor forte sau slabe observate.

Valoarea handicapului poate fi pozitivă sau negativă.

Perioada de joc în care va fi aplicat handicapul va fi indicata în numele pariului ori în descriere (ex. Goluri într-un meci, puncte într-un sfert, game-uri într-un set)

La sfarşitul perioadei pentru care a fost oferit handicapul, valoarea handicapului este aplicată la scorul final. De exemplu: Echipa de fotbal favorită porneste cu (-2) goluri handicap împotriva echipei mai slab cotate. Echipa favorită trebuie să castige meciul la cel puţin 3 goluri diferenţă pentru ca pariurile plasate pe această echipă să fie câştigătoare.

Pariu: Echipa A sa învingă Echipa B la (-2) goluri handicap

Rezultatul înregistrat: Echipa A câştigă cu 1-0 = pariul pierdut

Rezultatul înregistrat: Echipa A câştigă cu 2-0 = pariul pierdut/anulat (vezi punctul 14 pentru clarificare)

Rezultatul înregistrat: Echipa A câştigă cu 3-0 = pariul câştigător

Un rezultat de egalitate va fi oferit atunci când este posibil.

Daca rezultatul de egalitate nu este oferit, iar după aplicarea handicapului rezultă o egalitate, atunci pariurile vor fi anulate.

Regulile de handicap în funcţie de sport sunt descries in secţiunile care urmeaza.

LIMITELE MAXIME LA CAŞTIG

Câştigul maxim stabilit nu poate fi mai mare de 100.000 Euro. Această limita poate fi mai mică în funcţie de sport, ligă sau tipul pariului oferit. Ne rezervăm dreptul să stabilim limitele la discreţia noastră. Dacă nu s-a stabilit în mod expres altceva, câştigurile care depăşesc limitele enunţate aici, nu vor fi luate în considerare. Clientul are responsabilitatea de a se asigura ca se încadreaza în limita stabilită pentru fiecare sport/eveniment/categorie.

Toate câstigurile maxime se aplică la orice client, grup de client care acţionează împreună şi care au plasat pariuri pe aceleași selecţii, incluse într-o serie de pariuri, la anumite cote, într-un număr de zile, folosind conturi diferite de pariere şi/sau pe platforme diferite de pariuri. Dacă avem motive întemeiate să credem că un număr de pariuri au fost plasat în acest mod, suma totală a câştigurilor tuturor acestor bilete luate la un loc va fi limitată la o singură sumă maximă plătită.

În cazul în care a fost plasat un pariu multiplu care conţine mai multe evenimente cu limite maxime de câştiguri diferite, atunci limita care se va lua în considerare pentru întregul pariu, va fi limita cea mai mică. Limitele pot varia în funcţie de sport , tipul competiţiei şi tipul de pariu oferit. În cazul în care un pariu conţine o combinaţie de evenimente din diferite sporturi/categorii/meciuri şi/sau tipuri de oferte, câştigul va fi limitat la cel mai mic nivel inclus în combinaţie, după cum se specifică mai jos.

SCHIMBAREA TERENULUI

În afară de cazul în care este altceva specificat în regulile sportului respectiv, dacă, pentru orice eveniment din ofertă, terenul de joc este schimbat cu terenul echipei oaspete, atunci toate pariurile făcute anterior, vor fi anulate. Dacă terenul de joc este schimbat oriunde în afară de terenul echipei oaspete, pariurile rămân valide atâta timp cât echipa gazdă este considerată ca atare.

AMÂNARE

În afară de cazul în care este altceva menţionat în regulile sportului, dacă un eveniment este amânat faţă de ora de începere stabilită, pariurile vor fi anulate dacă meciul nu va fi reprogramat pe acelaşi teren în termen de 24 de ore. Dacă meciul va fi reprogramat pe un teren de joc diferit, atunci toate pariurile vor fi anulate.

PARIURI MULTIPLE SPECIALE

Dacă orice eveniment dintr-un pariu multiplu special este abandonat, amânat, anulat sau orice altceva prin care va fi considerat anulat, atunci întregul pariu va fi considerat anulat, iar miza returnată.