Parolă uitată

Pentru a solicita o nouă parolă, dă click pe „Parolă uitată” de pe pagina de start (în dreapta-sus a paginii ).

Pentru completarea formularului vei avea nevoie de numele de utilizator și data nașterii. În scurt timp vei primi o parolă temporară pe e-mailul înregistrat in contul tău de joc.

Prin urmare, te rugăm să te asiguri că adresa de e-mail introdusă în contul tău este de actualitate. De asemenea, parola temporară va trebui modificată la prima logare (la apariția ferestrei de tip Pop-up) urmând instrucțiunile.

După introducerea acestor informații, apasă butonul Trimite. Către adresa ta de e-mail se va transmite o parolă temporară și ți se va afișa această confirmare pe formularul utilizat.

Următor pas pe care trebuie să îl urmezi este de a verifica adresa ta de e-mail pentru a identifica e-mailul ce conține parola teporară transmisă automat de sistem. Te rugăm să te asiguri că verifici inclusiv foldere Spam, Junk, Bulk mail sau secțiunea Promotions a adresei tale de e-mail.

Pentru accesarea contului tău de joc, te rugăm să introduci numele tău de utilizator și parola temporară transmisă prin e-mail, respectând formatul caracterelor acesteia.

După introducerea acestor date ți se va solicita modificarea parolei temporare. Te rugăm să reții că în situația în care vei încerca să omiți acest pas, vei fi deconectat din contul de joc și va fi necesar să te reautentifici cu parola temporară.

Pentru modificarea parolei temporare, te rugăm ca în câmpul denumit Parolă veche să introduci parola temporară transmisă prin e-mail iar în câmpurile Parola nouă și Confirmaţi noua parolă va trebui să introduci noua parolă aleasă de tine.

În situația în care parola veche introdusă este corectă dar se regăsesc spații înainte sau după aceasta, ți se va afișa un mesaj ce îți va preciza faptul că aceasta invalidă, astfel că te rugăm să te asiguri că nu există astfel de spații la introducerea parolei.

Te rugăm să reții că noua parolă pe care o alegi pentru contul tău de joc va trebui, conform exemplului afișat mai sus, să îndeplinească concomitent următoarele cerințe:

  • să conțină între 8 și 20 de caractere
  • să conțină cel puțin o majusculă și o literă mică
  • să conțină cel puțin o cifră
  • să nu se asemene cu o parolă utilizată anterior pentru contul tău de joc