Fortuna PLUS

Ce înseamnă Fortuna PLUS?

Fortuna PLUS îți oferă o cotă mărită pentru anumite evenimente în cazul în care sunt plasate în cadrul unor pariuri de tip SIMPLU cu mai multe selecții. Cu creșterea numărului de evenimente aferente pariului SIMPLU cu mai multe selecții este mai mare, cota Fortuna PLUS va crește.

Care sunt condițiile unui pariu ce conține Fortuna PLUS?

Evenimentele de tip Fortuna PLUS pot fi adăugate la biletul tău de pariuri dacă biletul tău de pariuri îndeplinește concomitent următoarele condiții:

  • biletul tău de pariuri conține minim 4 evenimente
  • fiecare eveniment de pe biletul tău de pariuri are o cotă minima de 1.10
  • ai ales un pariu de tip SIMPLU cu mai multe selecții sau MAXIKOMBI

Te rugăm să reții că pe un bilet de pariuri se poate selecta un singur eveniment de tip Fortuna PLUS iar opțiunea de Early Cashout este disponibilă doar în condițiile în care e oferită și acceptată de Fortuna.

Care sunt variantele cote Fortuna PLUS ce sunt disponibile?

Fortuna PLUSpoate fi adăugat pe un bilet de pariuri ce se încadrează în următoarele condiții:

  • un bilet de pariuri ce conține minim 4 evenimente, fiecare dintre acestea cu o cotă minima de 1.10. Pentru acest tip de pariu este disponibilă o cotă mai mare decât oferta standard Fortuna. Pentru acest pariu va fi disponibilă cota aferentă ofertei F+4
  • un bilet de pariuri ce conține minim 7 evenimente, fiecare dintre acestea cu o cotă minima de 1.10. Pentru acest tip de pariu este disponibilă o cotă mai mare decât oferta standard Fortuna și mai mare decât oferta disponibilă pentru F+4. Pentru acest pariu va deveni disponibilă cota aferentă ofertei F+7. Te rugăm să reții că, în situația unui bilet de pariuri cu minim 7 evenimente vor fi disponibile pentru pariere atât oferta pentru F+4 precum și cota aferentă F+7, astfel că te rugăm să te asiguri că ai selectat cota dorită.
  • un bilet de pariuri ce conține minim 11 evenimente, fiecare dintre acestea cu o cotă minima de 1.10. Pentru acest tip de pariu este disponibilă o cotă mai mare decât oferta standard Fortuna și mai mare decât oferta disponibilă pentru F+4 sau F+7. Pentru acest pariu va deveni disponibilă cota aferentă ofertei F+11. Te rugăm să reții că, în situația unui bilet de pariuri cu minim 11 evenimente vor fi disponibile pentru pariere atât oferta pentru F+4, F+7 precum și cota aferentă F+11, astfel că te rugăm să te asiguri că ai selectat cota dorită.

Unde văd oferta Fortuna PLUS?

Pentru a vizualiza oferta de pariere Fortuna PLUS, te rugăm să accesezi din filtrul regăsit în stânga ofertei de pariere, secțiunea Fortuna PLUS.

Cum îmi dau seama că biletul este eligibil pentru Fortuna PLUS?

Te rugăm să reții că, în situația în care selecțiile aflate pe biletul tău de pariuri îndeplinesc condițiile necesare, pe biletul tău de pariuri va fi afișat un mesaj ce te va informa că biletul tău de pariuri este eligibil pentru Fortuna PLUS. În situația în care optezi pentru această opțiune, tot ceea ce trebuie să faci este să alegi cota F+ disponibilă pentru pariul tău SIMPLU cu mai multe selecții.

În situația în care biletul tău de pariuri nu a îndeplinit condițiile,ți se va afișa un mesaj ce îți va spune ce condiții mai trebuie îndeplinite pentru a beneficia de cota mărită.

Te rugăm să reții că, în situația în care ai ales o cotă Fortuna PLUS dar nu ai îndeplinit condițiile aferente acesteia, ți se va preciza pe biletul de pariuri tipul de pariu SIMPLU cu mai multe selecții minim necesar pentru cota aleasă